Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan betegség, ami nálad kizáró ok ismerkedésnél? Ha igen,mi az?
Alkoholizmus, szellemileg sérült, végtaghiány. Ennyi jut eszembe.
Na meg a hallássérült, pontosabban süket.
(Vakként nagyban megnehezítené a kapcsolatunkat 😂)
Bármi olyan, ami miatt jelenleg is gondozást igényel, képtelen az önálló, teljes életre és valószínűleg a közeljövőben sem lesz jobb a helyzete (szóval pl a rákos, aki jelenleg kemoterápiát kap, de utána meggyógyulhat NEM ide tartozik). A vakság, chron betegség és hasonlók még határeset, van, aki mindkettővel is tud majdnem mindent csinálni és van, aki nem.
Értelmi fogyatékosság, súlyos (pláne kezeletlen) skizofrénia, bipoláris zavar, depresszió, függőség.
Testi fogyatékosságból szintén az, aki full time gondozást igényel (szóval nem az, akinek hiányzik egy ujja vagy fél vesével született).
Én epilepsziás vagyok, hiába szedek gyógyszert, hiába vagyok tünetmentes (még jogosítványom is van!!! mekkorát kapok majd pár embertől ezért), megemlítem ezt a betegséget, már fejvesztve menekülnek. Pedig tényleg csak abban korlátoz a betegség, hogy nem ihatok.
Mondtak olyat is, hogy a lakásom és az autóm miatt hajlandóak elnézni nekem a betegségemet.
Mondom MIVAAAN? Na takarodj...
Túl sok retardálttal találkoztam sajna
Ja igen, örökletes a bajom, szóval igyekszem célzottan olyanokkal ismerkedni, akik gyerekvállalás ellenesek, de ez sem segít... :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!