Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól gondolom, hogy ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye jól gondolom, hogy ezt a srácot inkább el kellene felejtenem?

Figyelt kérdés
Nyár elején ismertem meg és nagyon szimpatikus volt, van több közös ismerősünk is, akik nagyon kedvelik és mindig csak jókat meséltek róla. Eleinte csak haverkodtunk, aztán úgy alakult, hogy néha kettesben találkoztunk, bár ezek nem voltak kimondva, hogy randik, de nagyon jól éreztük magunkat együtt és össze is jöttünk. Minden jól alakult, kezdtem teljesen belezúgni, de aztán csinált néha furcsa dolgokat. Például minden hétvégén egy vizipipás helyen lazul a haverjaival, néha megyek vele, de nekem ebből elég lenne pár óra, de ők odamennek délután 4-5 körül és ott vannak zárásig, ami hajnal 4kor van. Néha csinálunk mást is hétvégén, de akkor bepótólja hétköznap a pipázást és olyankor képes szabadnapot kérni a munkahelyén. Illetve, ami most nagyon kiakasztott, hogy a hosszúhétvégén elutaztam és 2 napig elérhetetlen volt, baromira aggódtam érte erre közölte, hogy mivel egyik barátja se ért rá és én sem voltam otthon bevett 3db xanaxot és aludt 2 napon keresztül, mert unatkozott. Szerinte ezzel nincs gond, ő így piheni ki magát, szerintem meg normális 24 éves srác ilyet nem csinál. Már az is durva, hogy úgy veszi a xanaxot, mintha drog lenne, mármint feketén egy ismerősétől. Bár, mióta ismerem sose láttam bedrogozva, de nem tagadja, hogy néha bulikon vagy fesztiválokon nem veti meg. Ebből nem csinálnék problémát, füvet én magam is szívok nagy ritkán, próbáltam már keményebb szereket is és, ha nem függő akkor nem zavar, de ne üsse már ki magát gyógyszerrel napokra csak, mert senki sem ért rá bandázni. Kezdek beleszeretni, mert egyébként nagyon jól érzem magam vele, de közben egy kis hang a fejemben azt mondja, hogy mégis csak van valami probléma vele, ha ilyeneket csinál, talán jobb lenne már így az elején hagyni. Közben viszont annyira jó vele lenni, hogy nem tudom neki azt mondani, hogy inkább hagyjuk egymást. Szerintetek minden esetben jobb az eszemre hallgatni?
2020. aug. 30. 09:05
1 2
 11/11 zol56 ***** válasza:
87%

A xanaxra is rá lehet szokni. Függőséget okozhat, tehát ha úgy veszed drog, főleg hogy nem rendeltetésszerűen szedi.

Sajna sok olyat hallani, hogy csak füvezek, nem drogozok csak kipróbáltam, bármikor le tudok jönni... stb stb.

Persze nem mindenkire igaz de aki eleinte elszív egy két cigit az előbb utóbb rászokik.

Aki megiszik napi 2-3 sört minden nap mert meg kell az már alkoholista, hiaba alacsony az alkoholtartalom. Ugyanez a fű, nyugtató, altató, könnyű drogok.

Mind függőséget okoz és nem egyszerű leállni vele mégha azt is gondolják az emberek.

Kérdésedre pedig, mivel Te magad is műveled csak más módon és adagban ülj le vele és próbáld elmagyarázni, hogy mi a problémád es próbálj reális érveket felhozni neki.

2020. aug. 30. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!