Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye jól gondolom, hogy ezt a srácot inkább el kellene felejtenem?
Szerintem maradj vele. Nem ő lesz elered párja, de amíg jól érzed vele magad, addig ne érdekeljen, hogy mit csinál és mit szed. Értem ezalatt, hogy könyveld el őt ilyennek, legyél nagyon tudatos és ha kezdenék a dolgok rosszra fordulni, ne habozz otthagyni. Legjobb, ha nem is úgy gondolsz rá, hogy ő a párod, hanem mint valami jó haver és dugipajti keveréke. Ha jön valaki jobb, ne habozz a váltással.
Tudom, nem a legerkölcsösebb és nem a legtisztább, amit javaslok, de szerintem ő sem gondolja ezt másként. Az ilyen ember nem komoly ember. Azzal pedig ne számolj, hogy valaha is meg fog változni, mert nem fog.
De már beleszeretett. Vagy tévedek? Ha nem vagy belé szerelmes és érzed magadban az erőt, akkor lépj le most.
Azért írtam, amit írtam, mert így tudatosítod magadban, hogy milyen ember ő és hamar "ki fogsz szeretni" belőle. Onnan tényleg csak egy barát és eldobható dugipajti lesz.
Lépj el tőle, most még idejében teszed!
Ffi.
Mondd kérlek, tényleg ez volt a legjobb "pasi" aki körülötted volt? De most komolyan...
Hogy tudsz az ilyenre FÉRFIKÉNT felnézni?!
Menekülj... azonnal.
Hiába kezdesz beleszeretni ha jót akarsz magadnak, nagyon gyorsan hanyagold, amíg nem mentek jobban bele.
Hidd el volt olyan ember az életemben aki elkezdett lecsúzni (az egyik volt legjobb barátnőm) eleinte próbaltam neki segítenknde nem akarta. Ez volt 2 éve azóta is drogos.
Ez elején még így megy hogy néha-néha fájdalomcsillapítók, arra ivás, aztan mar fű, aztan az már rendszeresen, aztan az már nem elég jönnek a kemény drogok aztán azok is rendszeresen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!