Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ismerkedésnél hátrány, ha volt egy sugárkapcsolatom?
Figyelt kérdés
1-2 dolgot leszögeznék: nem sokkal idősebb, 33 éves férfival, akit valóban vonzónak találtam, nemcsak a pénze érdekelt. Szexen kívül csináltunk közös programokat, hetente 3-4-szer is találkoztunk és nagyon sokat beszélgettünk, főként a közös érdeklődesi területünkkel kapcsolatosan. Nem szórta rám a pénzét, azt kértem tőle egyedül, hogy havonta az albérleti díjam felét fizesse ki. Azóta sikerült munkahelyet váltanom és többet keresek, így nem okoz a fenti költség gondot. Hosszú távon nem akartam ilyen viszonyban élni, ezért befejeztük a kapcsolatunkat, de mindig jó szívvel fogok rá visszagondolni, sokat adott nekem, elsősorban mentálisan. Persze megoldás lehetne a titkolózás is, én viszont egyenes ember vagyok. Sokkal rosszabb lenne, ha a következő párom mástól értesülne erről.2020. aug. 23. 20:07
31/35 anonim válasza:
Kutyából nem lesz szalonna. Neked pénz kell, kötetlenség. Nem való neked másik ember érzelmi dolgokra. Rengeteg kva próbálkozott nálam is, azt kell h mondjam esélytelen. Nem az a baj, hogy pénzéhes rittyó valaki, hanem az életfelfogása, s nem ugyanaz lesz a cél. Kilépni ebből meg nem tudsz, mert gyökeresen egy 20-30éves ember már nem fog megváltozni.
32/35 FoxtrotLidérc válasza:
Nálam ez súlyos hátrány lenne. Nem biztos, hogy a későbbiekben mondjuk akarnék egy nálam minden tekintetben többet biztosító riválist. Elfogadom, hogy többet tud nyújtani anyagilag. Elfogadom, hogy érzelmileg is sokat adott neked. De nem szeretném, ha egy szép napon rájönne, hogy TE kellesz neki, te pedig hirtelen "ne tudj dönteni". Plusz. Továbbgondolom. Mi van ha utóbbi akkor következik be, ha már gyereked van? Akkor majd szerencsétlenek isszák meg a levét? Nekem nem kellene az emiatti gyomorideg...
33/35 anonim válasza:
Megnövelték a lakásod díját, amit nem tudtál fizetni, ezért olcsóbb albérlet keresése helyett inkább áruba bocsátottad a tested, mert nem akartál lemondani a megszokott "luxusról".
Teljesen más az értékrendünk, amit nem engedhetek meg magamnak, arra nem adok pénzt. Nem szeretném ha a kapcsolatban is eladd a tested, hogyha rosszabb pénzügyi időszak következik csak azért, mert meg akartad tartani a lakást vagy kocsit, amit már úgy megszoktál, a főnököd pedig "felajánlotta". Számomra kiábrándító, hogy valaki korábban pénzért szexelt, nem tudnám elfogadni.
34/35 anonim válasza:
Ilyen alapon az is sugarkapcsolat ha valakit eltart a férje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!