Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyukával miért hátrány összejönni?
Mert soha nem leszel nála az első, soha nem leszel a gyerekének rendes apja.
Képben lesz exapuci, és minden ami azzal jár.
exapuci jön-megy, igényei vannak, fizet-nem fizet .
Anyuci elvárja, hogy támogasd az életüket hiszen "egy család vagytok", cserébe ha egy rossz szót mondasz a gyerekére akkor semmi közöd hozzá.
Szerintem is ezt még gondold át.
Mert kb. mindig harmasban lesztek. Pedig eleinte fontos, hogy kettesben legyenek programok, amikor csak egymashoz kell alkalmazkodni, amikor egymást emgismeritek.
További hátrány, hogy nem biztos, hoyg a gyereknek is annyira bejosz, mint az anyukának. Ha nem jottok ki jol a gyerekkel, az nagyban hatassal lesz a kapcsolatra is. A gyerek lehet feltekeny is.
Termeszetesen attol meg a gyerekes anyak is ismerkednek, es parra lelnek, de azert sokkal nehezebb, korulmenyesebb mindenkinek, nonek, ferfinak, gyereknek egyarant.
Gyanús, hogy vagy nagyon fiatal vagy, vagy a nő jóval idősebb, vagy mindkettő. Más esetben nem tartana mindenki bolondnak.
Az első ír igazságokat, bár szerintem ennyire nem drasztikus a helyzet.
Az kimaradt, hogy ha nincs nagyszülő a közelben, akkor nehéz lesz kettőtökre időt szentelni, esetleg elutazni egy hétvégére. Mindent a gyerekhez kell igazítani.
Fiatalon ez nem pálya.
Ez így igaz, egyedül maradtam kisgyerekkel senkinek, szinte szó szerint nem kellettem, mivel még idős szülőt is gondoztam emellé. Amikor jobbra fordult a sorsunk jöttek volna a lovagok, akkor már én zárkóztam el. A régi pökhendi férfiak, elváltak, alkoholistaként haltak meg, nem lett soha családjuk, így megy ez.
Mióta vagytok együtt?
Ha szétmentek, nehéz lesz ám őket kirakni a lakásból... ha egyáltalán sikerül. Nagyon legyél észnél!
Gyerekes anyukával csak akkor jönnék össze, ha nekem is lenne gyerek egy másik kapcsolatból. Mert akkor vagyunk kvittek az elfogadandó kompromisszumok tekintetében.
A többit, amit gondolok, első válaszoló leírta.
Amíg neked sincs gyereked, ne kezdj olyannal, akinek már van.
Szerintem nem hátrány. Pont, h egy gyerekes anyuka fog jobban megbecsülni. Mert ő már sérült, és egy gyerekkel egyedül maradt, vegulis megjarta a poklot. Könnyű úgy szakítani, egyedül maradni, hogy meg tudod gyászolni. A legnehezebb ezt egy gyerekkel, aki mellett nem mutathatod ki a gyászod.
Egy gyerekes biztos, h megfontoltabban választ párt. Neki már a biztos, a nyugodt élet számít.
Ne egy gyermektelen, fiatal kan mondja meg itt a tutit, akinek fogalma sincs, h egy gyermekes egyedülálló anya fejében mi jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!