Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire előny vagy hátrány ha ennyi évesen még ennyire nincs tapasztalatom kapcsolat terén?
Én előnyként éltem meg, hogy 18 évesen vesztettem el a szüzességem és nem korábban. A 20-ra is ugyanezt tudom mondani.
A tinik szexualitása nem nagy élmény és sokkal többet nyer az, aki érettebben, felelősségteljesebben kezdi a szexuális tapasztalatszerzést. Nem csak a terhesség és egyéb egészségügyi kockázatok miatt (amiatt is), hanem mert kicsit talán jobban meg tudod húzni a határaidat és jobban nemet tudsz mondani dolgokra felnőtt fejjel, mint tiniként.
Nálunk sok lány volt az osztályban annak idején, aki össze-vissza szedte a fogamzásgátlót és csodálkozott, ha utána baja volt tőle. Volt olyanra is példa, hogy a pasija erőltette rá, mert derogált neki gumit húzni, ismertem olyat is, aki undorral, de belement olyan dolgokba szex közben, ami után kedve sem volt hozzá meg csak sírt a megaláztatástól, hogy megtartsa az aktuális srácot, mert azt hitte, ettől majd jobban szereti. Szerintem ezeket az ember idősebben ki tudja már védeni, kevésbé naiv úgy általában és ez a szexualitásában is megjelenik. Nálam legalábbis így volt. Szűz voltam sokáig, de tájékozott, jobban, mint 14-16 évesen. És tudtam, hogy mi nem normális, mit nem kell hagynom.
Szerintem nem baj, bár nekem sincs tapasztalatom.Mindig hosszú,komoly kapcsolatot szerettem volna, de hát nem jön össze
24f
Nőként semennyire. A férfi lennél, akkor hátrány lenne.
Mernek hosszú kapcsolatba belemenni, mac nem veled, vagy nem olyanokat keresel akik hosszú kapcsolatba akarnak menni (menőcsávók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!