Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire hátrány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire hátrány, hogy én hegyen, erdőben szeretnék élni? Mármint, hogy ott lenne a közös házunk, ahol majd a gyerekeinkkel lakunk (rönkház, nagy kert, kilátás)?

Figyelt kérdés

Mindig is szerettem a természetet, ezért ilyen helye szeretnék lakni, sikerült is szerezni egy megfelelő telket, gyönyörű üdülőövezetben, 3 percre / 800 méterre a várostól.

Idővel ide szeretnék építtetni egy stílusos rönkházat (szerintem annak van hangulata).

Ismerkedésnél amikor szóba kerül, a lányok olyan furán néznek... Ami egyrészt érthető (néhány szomszéd olyan igazi elvált lúzer, akit kisemmiztek, és a 30 m2-es retro nyaralójában éldegél, víz nélkül, a kinti wc-vel).

Másrészt, néha kiderül, hogy a lány panelban lakik (gyerekkorától, vagy albérletben), max egy kis erély van, az ablaktól 5 méterre meg a 4 sávos főút... ami szerintem elég nyomasztó, büdös és zajos.

Szóval, ti hogy viszonyulnátok az elképzelésemhez? Ha hátrány, miért?

29/F

2020. jún. 30. 14:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a 800 méterrel lenne a bajom. Ha már ilyen helyre költöznék, akkor legalább 8 kilométerre szeretnék lenni a legközelebbi szomszédtól.
2020. jún. 30. 15:01
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel örülnék neki, szívesen élnék hasonló helyen. Biztos van sok olyan lány is, akinél hátrány, meg kell találni azt, aki hozzád illik.
2020. jún. 30. 15:03
 3/23 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon max a nyugdíjas éveimre. Amíg dolgozom, vannak még célok amiket el akarok érni addig nem kertészkedéssel meg egész napos ganézással tölteném az időm. Gyereket sosem vállalnék szóval az instant kizáró ok. Az elsővel is egyet értek, ha az erdő közepére akarnék költözni akkor hetekig egy embert ne lássak, ne 800 méterre legyen a város.

A készbe sem szeretnék beleülni, az, hogy hol éljünk legyen egy közös döntés és közös munka. Nem lennék olyannal együtt aki közli, hogy itt a házam itt fogunk élni csomagoljál és kész.

2020. jún. 30. 15:07
 4/23 anonim ***** válasza:
Hány nőnek adtad be ezt?:D Légy őszinte, és úgy 10 db-nál már feladtam a számolást:D
2020. jún. 30. 15:10
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

IMÁDNÁLAK!!!

[link]

2020. jún. 30. 15:11
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan 27-28 éves koromig el se tudtam volna képzelni, hogy ne városközpontban éljek, ahol minden karnyújtásnyira van - pont azért, mert falun nőttem fel és gyűlöltem minden aspektusát. 32 éves koromra már teljesen megváltoztak a prioritásaim és tudok távmunkéban dolgozni, így 2 éven belül olyan helyen veszek egy szép nagy, de rusztikus házat, ami 20-25 kilométerre van a legközelebbi nagyvárostól, egy kisebb község szélén, minimum 3500 m² telekkel, szép kilátással, hegyekre néző terasszal. Szerintem a korosztályunkban vagyunk ezzel így páran.
2020. jún. 30. 15:18
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi is most vettünk egy telket egy nagy konténer házzal a várostól 3 km-re. Fenn van az erdőben és a szomszédok is viszonylag távol vannak. Nagyon szeretem.

N27

2020. jún. 30. 15:27
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen lakhely az álmom, de szigorúan csakis gyerekek nélkül, szóval nem illenénk össze. :D De egy ilyen otthon nagyon szuper lehet. :)
2020. jún. 30. 15:42
 9/23 anonim ***** válasza:
70%

Elkötelezett budapestiként ami ilyen közelségben van a városhoz és panorámás hegyi kilátással, az azért nem piskóta telek lenne :D Azt hiszem van is Budán a harmadik kerületnél valahol egy lakóövezeten kívül eső ilyen terület, ahol egészen szép házakat lehet venni, szép panorámával, csak hát igen, se villany, se víz, se csatorna, se aszfaltozott utak, se tömegközlekedés... Márpedig ezek nekem mind hátrány (főleg, ha gyerekben gondolkodunk- majd a kamasz lányom a közvilágítás nélküli utakon fog éjszaka többszáz métereket/esetleg kilométereket sétálni a legközelebbi éjszakai buszmegállóig hogy bulizni menjen???? Vagy még jobb, hajnalban potenciálisan ittasan haza. Aha, no fucking way).

Amúgy ha lakóövezeten belül van, normális távolságra a tömegközlekedéstől, nekem bejövős lenne. Szigorúan Budapest közigazgatási határain belül, természetesen.

2020. jún. 30. 16:07
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem mindegy az neked? Nem csak egy lánnyal szeretnél élni, hanem az összessel?
2020. jún. 30. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!