Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire hátrány, hogy én hegyen, erdőben szeretnék élni? Mármint, hogy ott lenne a közös házunk, ahol majd a gyerekeinkkel lakunk (rönkház, nagy kert, kilátás)?
Mindig is szerettem a természetet, ezért ilyen helye szeretnék lakni, sikerült is szerezni egy megfelelő telket, gyönyörű üdülőövezetben, 3 percre / 800 méterre a várostól.
Idővel ide szeretnék építtetni egy stílusos rönkházat (szerintem annak van hangulata).
Ismerkedésnél amikor szóba kerül, a lányok olyan furán néznek... Ami egyrészt érthető (néhány szomszéd olyan igazi elvált lúzer, akit kisemmiztek, és a 30 m2-es retro nyaralójában éldegél, víz nélkül, a kinti wc-vel).
Másrészt, néha kiderül, hogy a lány panelban lakik (gyerekkorától, vagy albérletben), max egy kis erély van, az ablaktól 5 méterre meg a 4 sávos főút... ami szerintem elég nyomasztó, büdös és zajos.
Szóval, ti hogy viszonyulnátok az elképzelésemhez? Ha hátrány, miért?
29/F
*több mindennek tudnál foglalkozni.
Csak ezt azért írtam, mert szerintem úgy van értelme erdőbe költözni, ha nem egy kis terület, hanem van bőven hogy gazdálkodni is tudjon az ember, és természetvédelemmel is mélyebben tudjon foglalkozni.
* több mindennel tudnál foglalkozni.
Na harmadjára csak sikerül leírnom.
Nőként nekem is vannak hasonló gondoltaim (erdős rész). Gyerekeket büntetés amúgy is 40nmen panelben nevelni. Ezek a rönkházak gyönyörűek, bár nem tudom mennyire praktikus, kivitelezhető. Az biztos, hogy faipari ismereteket bőven igényel és kapcsolatokat is.
Zárójelben megjegyzem, ha az asszonnyal együtt építkeztek pláne állami támogatással (CSOK Babahitel), akkor téged is simán kisemmizhetnek.
14-es vagyok. Egy kisgyereknek az a természetes, amiben felnevelkedik. És ez sokkal jobb, mint a kereszteződés mellett lakni egy lakótelepen/társasházban. Ami zajos, büdös, marhára nem egészséges.
A kérdező 800m távolságot írt a várostól, ami nem nagy távolság. Nem megy rá a fél élete az utazásra. Sokszor a város egyik részéből a másikig autózni 35-40perc és ez Debrecen. Budapesten ez szerintem halmozottam több. Kisebb megyei jogú városban meg akár kevesebb is lehet. Ez a 800m szinte semmi.
Érdekes, hogy van aki sokallja a 800 métert (holott gyalog max 15 perc - én anno ennyit sétáltam a suliba, és túléltem).
És van aki kevesli - itt csak az a baj, hogy messzebb nincs vezetékes víz, se villany.
Amúgy szomszéd gyakorlatilag nincs (10 méter bozót választ el), ez is egy szempont volt, mivel a szülői háznál mindig valami szomszéd áthívott bútort tologatni, vagy elküldött bevásárolni...
Faháznak van egy hangulata (tégla, vakolás, meszelés nem jön be, ilyen kőzetgyapotos-osb lapos izé nem jön be).
Sok korombeli csajnak említettem (ne mindnek ismerkedési szempontból), de valahogy olyan furán néztek... nem értem, miért ragaszkodnak a szmogos betondzsungelhez (munkába a legtöbb embernek ugyan úgy kell utazni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!