Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ismerkedésnél hátrány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ismerkedésnél hátrány, ha volt egy sugárkapcsolatom?

Figyelt kérdés
1-2 dolgot leszögeznék: nem sokkal idősebb, 33 éves férfival, akit valóban vonzónak találtam, nemcsak a pénze érdekelt. Szexen kívül csináltunk közös programokat, hetente 3-4-szer is találkoztunk és nagyon sokat beszélgettünk, főként a közös érdeklődesi területünkkel kapcsolatosan. Nem szórta rám a pénzét, azt kértem tőle egyedül, hogy havonta az albérleti díjam felét fizesse ki. Azóta sikerült munkahelyet váltanom és többet keresek, így nem okoz a fenti költség gondot. Hosszú távon nem akartam ilyen viszonyban élni, ezért befejeztük a kapcsolatunkat, de mindig jó szívvel fogok rá visszagondolni, sokat adott nekem, elsősorban mentálisan. Persze megoldás lehetne a titkolózás is, én viszont egyenes ember vagyok. Sokkal rosszabb lenne, ha a következő párom mástól értesülne erről.

2020. aug. 23. 20:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
51%

"nemcsak a pénze érdekelt."

Ebben nincs középút, vagy érdekel a pénze vagy nem.

"azt kértem tőle egyedül, hogy havonta az albérleti díjam felét fizesse ki"

Nem laktatok együtt. Minek fizessen?

"Azóta sikerült munkahelyet váltanom és többet keresek, így nem okoz a fenti költség gondot."

"Hosszú távon nem akartam ilyen viszonyban élni, ezért befejeztük a kapcsolatunkat,"

"Férfiak ismerkedésnél hátrány, ha volt egy sugárkapcsolatom?"

Nekem ezzel a szöveggel állnál elő, vagy ezt tudom meg rólad! Kapásból elhajtanálak a halál f@**ába!

2020. aug. 23. 20:29
 12/35 anonim ***** válasza:
61%

Hátrány.Mégpedig azért,mert sok százan,ezren fizetnek albérletet,és addig nyújtóznak,míg a takaró ér.És inkább túlóráznak,de nem hagynak maguknak,másoknak szégyellnivaló ,vagy titkolnivaló múltat az életükben.

Az nem magyarázat,hogy albérletre kellett.

Ez közvetíti a jellemed,ami annyit jelent,hogy szereted a könnyebbik véget fogni a dolgoknak,és nem biztos,hogy számíthatnék rád nehéz helyzetben.Mert nagy a valószínűsége,hogy cseben hagynál.Valamint előre sem tudsz mérlegelni,és a következményeket nem veszed számba,hanem csak a jelenbeli jobb poziciót,előnyöket látod a dolgok mögött.

2020. aug. 23. 20:31
 13/35 A kérdező kommentje:
Nem tudod a hátteret, rossz a következtetésed. Egyrészt a tulaj radikálisan megemelte a bérleti díjat, másrészt határozott idejű munkaviszonyom volt, amit nem lehet olyan könnyen felmondani. Másik albérletbe mehettem volna az igaz, de nagyon megszerettem a környéket, magát a lakást, így nem akartam költözni.
2020. aug. 23. 20:38
 14/35 anonim ***** válasza:
70%

A 25 L - 33 F miért lenne sugárkapcsolat? Ahhoz nem olyan 50 körülinek kellene lenni a férfinek?

Elég elcseszett középsuliba jártam, és azért rúgtak ki, mert a 42 éves tanárunkkal a 19 éves osztálytársamra hajtottunk... A másik csaj meg a 2x annyi idős gondnokkal jött össze, és már gyerekük is van...

2020. aug. 23. 20:41
 15/35 anonim ***** válasza:
9%

13 Ha nő lettél volna sosem fogadtad volna el a felajánlott pénzt:D

Az üzenetet megkaptad, további szép törés-zúzás mentés estét néked:D

2020. aug. 23. 20:43
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem az életkortól függ, nincs ilyen megkötés, hogy minimum 50 èves legyen a férfi. Az iskolai kapcsolat tanár-diák között teljesen más, ne keverd ide.
2020. aug. 23. 20:44
 17/35 A kérdező kommentje:
#15 kérlek értelmezd már az összes kommentemet. Ha nem fogadom el a pénzt, akkor mehettem volna a híd alá vagy az aluljáróba hajléktalanként élni.
2020. aug. 23. 20:45
 18/35 anonim ***** válasza:
67%

a sugar daddy kapcsolat prostitúció, ami nekem kizáró ok

amit te írsz inkább konvergál egy sima kapcsolathoz a leírás alapján, de mivel te sugar kapcsolatnak tartod ez aggasztana egy picit..

aki meg azt tanácsolja, hogy tagadj le mindent, és ne nyílt lapokkal élj a pároddal, csak gratulálok, meg a felpontozóinak is

gondolom neked is jól esne, ha nem mondana el semmit a pasi az exeiről

2020. aug. 23. 20:46
 19/35 anonim ***** válasza:
16%
17 Aki dolgozik az keres és megoldja-de nem fogad el pénzt. Inkább 4 napig éhezik, míg fizetés nem lesz, de nem kér.Hanem más veszi észre, hogy nem evett napok óta.
2020. aug. 23. 20:48
 20/35 anonim ***** válasza:
17%

Feltetél egy kérdést.Én válaszoltam.Viszont neked ez a válasz nem megfelelő.Csak azt nem értem,hogy miért érdekel mások nézete,ha mégsem veszed tudomásul,hogy léteznek más nézőpontok is.Tapsikoljak,az megfelelne?Az 100 at ér? Hát nem nagyon tud meghatni.

Már csak ezért sem lennél szimpatikus,mert meg akarod nekem szabni,hogy mit gondoljak.

Keress magadnak egy bólogatójancsit,annak semmi se számít majd.

Úgyhogy nem,nem hátrány!

2020. aug. 23. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!