Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ismerkedésnél hátrány, ha volt egy sugárkapcsolatom?
"nemcsak a pénze érdekelt."
Ebben nincs középút, vagy érdekel a pénze vagy nem.
"azt kértem tőle egyedül, hogy havonta az albérleti díjam felét fizesse ki"
Nem laktatok együtt. Minek fizessen?
"Azóta sikerült munkahelyet váltanom és többet keresek, így nem okoz a fenti költség gondot."
"Hosszú távon nem akartam ilyen viszonyban élni, ezért befejeztük a kapcsolatunkat,"
"Férfiak ismerkedésnél hátrány, ha volt egy sugárkapcsolatom?"
Nekem ezzel a szöveggel állnál elő, vagy ezt tudom meg rólad! Kapásból elhajtanálak a halál f@**ába!
Hátrány.Mégpedig azért,mert sok százan,ezren fizetnek albérletet,és addig nyújtóznak,míg a takaró ér.És inkább túlóráznak,de nem hagynak maguknak,másoknak szégyellnivaló ,vagy titkolnivaló múltat az életükben.
Az nem magyarázat,hogy albérletre kellett.
Ez közvetíti a jellemed,ami annyit jelent,hogy szereted a könnyebbik véget fogni a dolgoknak,és nem biztos,hogy számíthatnék rád nehéz helyzetben.Mert nagy a valószínűsége,hogy cseben hagynál.Valamint előre sem tudsz mérlegelni,és a következményeket nem veszed számba,hanem csak a jelenbeli jobb poziciót,előnyöket látod a dolgok mögött.
A 25 L - 33 F miért lenne sugárkapcsolat? Ahhoz nem olyan 50 körülinek kellene lenni a férfinek?
Elég elcseszett középsuliba jártam, és azért rúgtak ki, mert a 42 éves tanárunkkal a 19 éves osztálytársamra hajtottunk... A másik csaj meg a 2x annyi idős gondnokkal jött össze, és már gyerekük is van...
13 Ha nő lettél volna sosem fogadtad volna el a felajánlott pénzt:D
Az üzenetet megkaptad, további szép törés-zúzás mentés estét néked:D
a sugar daddy kapcsolat prostitúció, ami nekem kizáró ok
amit te írsz inkább konvergál egy sima kapcsolathoz a leírás alapján, de mivel te sugar kapcsolatnak tartod ez aggasztana egy picit..
aki meg azt tanácsolja, hogy tagadj le mindent, és ne nyílt lapokkal élj a pároddal, csak gratulálok, meg a felpontozóinak is
gondolom neked is jól esne, ha nem mondana el semmit a pasi az exeiről
Feltetél egy kérdést.Én válaszoltam.Viszont neked ez a válasz nem megfelelő.Csak azt nem értem,hogy miért érdekel mások nézete,ha mégsem veszed tudomásul,hogy léteznek más nézőpontok is.Tapsikoljak,az megfelelne?Az 100 at ér? Hát nem nagyon tud meghatni.
Már csak ezért sem lennél szimpatikus,mert meg akarod nekem szabni,hogy mit gondoljak.
Keress magadnak egy bólogatójancsit,annak semmi se számít majd.
Úgyhogy nem,nem hátrány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!