Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nő a nyeremény egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő a nyeremény egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A férfinak bátornak, és magabiztosnak kell lennie, neki kell bepróbálkoznia a nőnél, neki kell randira hívnia, fizetnie kell a randin, érdekesnek, és humorosnak kell lennie, neki kell kezdeményeznie a csókot, és a szexet, neki kell virágot, bonbont, ékszert vennie a nőnek, neki kell megfelelni, és kielégíteni a nőt az ágyban, és neki kell megkérnie a nő kezét. Nőké az elsőbbség, nőket nem szabad megütni, nőktől nem illik megkérdezni hány évesek, ha süllyed a hajó a nők és a gyerekek menekülnek ki először. Az egyenlőségről ami szintén a nőknek kedvez meg aztán ne is beszéljünk.

2020. aug. 20. 17:35
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

gondolom, hogy te egy instagram-modellre vágysz. hát azoknál tényleg te leszel a pincsikutya.

amúgy nem vezet jófelé a nőgyűlölet és az általánosítgatás.

messziről szaglik a nőgyűlölet, és menekül tőle minden épeszű nő.

próbálj meg átlagos nőket kinézni, és ne a neten vadásszál photoshoppolt macákat.

2020. aug. 24. 01:05
 42/48 A kérdező kommentje:
#41 Ez nem nőgyűlölet hanem a szomorú tények. Minden amit leírtam szórol szóra igaz. Láttam, hallottam, tapasztaltam. Nem én találtam ki ezeket. És igen nekem "Instagram modell" kell, mindíg a top kategória kellett, és ez nem fog változni. Az "átlagos" nők nem kellettek, és soha nem is fognak, sajnálom. Fel fogom magam fejleszteni kívül-belül, és kihozom magamból a maximumot. Többre vagyok hivatott, és tudom hogy többre vagyok képes.
2020. aug. 24. 03:21
 43/48 A kérdező kommentje:
#41 Ja és még annyit, hogy ezt az indulatot/érzést nyílván nem mutatom ki a nők felé. Nem estem fejre. Nem az a célom hogy megútáltassam magam velük. Az csak egy dolog, hogy itt név nélkül kiadtam magamból a frusztációt, és kíváncsi voktam az emberek véleményére, illetve reakcióira.
2020. aug. 24. 03:32
 44/48 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy az Instagram modell nem a topkategória. Talán testileg igen, bizonyos ízlésűeknek. De ki az, aki a sggét közzéteszi, csücsörít egész nap? Felszínesség ezerrel, ostobaság, butaság. Felszínes embereknek nem lesz fontos a lelkecskéd soha. Azt is nézd meg, hogy néz ki ugyanaz a nő smink nélkül. Csak meg ne ijedj.
2020. aug. 24. 05:48
 45/48 A kérdező kommentje:
#44 Nem értelmeztem jól, hogy Instagram modell alatt mit értesz. Azt hittem a top kategóriára gondolsz. Nem értem miért kellene bárkinek egy felszines, buta nő. Az intelligencia, és a belső is nagyon fontos, de ha lehet ne legyen karrierista. Az olyan nőktől kiráz a hideg álltalában.
2020. aug. 24. 13:04
 46/48 anonim ***** válasza:
Igen, a nő a nyeremény egy kapcsolatban. Ezt kár tagadni.
2020. szept. 25. 16:56
 47/48 anonim ***** válasza:
60%

Attól függ ,hogy nézed.

Nekem annyira nyeremény egy nő,mint bármi más az életben.Ha veszel egy jó bort,az nyeremény?

Végülis elmentél,dolgoztál,kaptál bért és megvetted.

Tehát nyeremény?

Vagy pldául az autódat megvetted.Azt mondod a faternak,nyertél egy autót?

Gyereked született.Nyeremény?

Sikerült megjavítanod a házon a tetőt.Nyeremény?

Fene tudja.Így is fel lehet fogni dolgokat,meg másként is.

2020. szept. 25. 18:29
 48/48 anonim ***** válasza:
#47 Rosszul értelmezed a dolgot. Nem feltétlen lottó sorsolásra, vagy hasonló dolgokra kell gondolni. Ha tegyük fel egy autóversenyző megnyer egy futamot és megkapja érte a serleget/érmet az is nyeremény nem? Megküzdőtt a célért és megnyerte a jutalmat/dicsőséget. A sportoló számára a világbajnokság, győzelem, érem, serleg a nyeremény, mert azért küzd. Mivel a férfi hóditja meg a nőt ezért a nő a nyeremény. Nyilván hallottad már a "megnyerte a futamot/meccset" mondatot.
2020. szept. 25. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!