Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nő a nyeremény egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő a nyeremény egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A férfinak bátornak, és magabiztosnak kell lennie, neki kell bepróbálkoznia a nőnél, neki kell randira hívnia, fizetnie kell a randin, érdekesnek, és humorosnak kell lennie, neki kell kezdeményeznie a csókot, és a szexet, neki kell virágot, bonbont, ékszert vennie a nőnek, neki kell megfelelni, és kielégíteni a nőt az ágyban, és neki kell megkérnie a nő kezét. Nőké az elsőbbség, nőket nem szabad megütni, nőktől nem illik megkérdezni hány évesek, ha süllyed a hajó a nők és a gyerekek menekülnek ki először. Az egyenlőségről ami szintén a nőknek kedvez meg aztán ne is beszéljünk.

2020. aug. 20. 17:35
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
65%

Az biztos, aki boldog a környezetemben, az nem számolgat, hogy ki hányas. Ez már egy vesztes hozzáállás.

"Könyörgöm, ti lettetek teremtve először:D Erről nem tehetnek a nők. Ti vagytok a teremtés koronái, mi nők oldalbordák vagyunk:D"

Ezt én úgy hallottam, hogy Ádámnak volt szüksége Évára, nem Évának Ádámra.

2020. aug. 20. 19:10
 22/48 anonim ***** válasza:
27%
#21: ha már Biblia, akkor javasolnám, hogy az Ádám-Évázók nézzenek utána Lilithnek is.
2020. aug. 20. 19:12
 23/48 anonim ***** válasza:
43%
Én ismerem, mi van vele?
2020. aug. 20. 19:19
 24/48 anonim ***** válasza:
27%
Amelyik nőt úgy kell kieligiteni ott már baj van.. 😊 Egy ügyes nőci akkkr is kielégul, ha te azt nem is akarod... De ezt hagyjuk, ez már más téma. Felesleges cirkuszok, vedzekedések... Nis itt is van mit fejlődni, mint két részről. Pár év, nis ez is egy jelzés. Nem kell mindent mellre szívni. Tanulni jöttünk erre a Földre, és élvezni, amit adhat. Nos, tessék tanulni, de legfőképp élvezni, mindent. 😊 Ahogy itt írsz, hogy gondolkodhatsz, hogy sajnáltathatod magad... Egyáltalán, hogy élsz. Ez maga a csoda... Mennyi ninden kellett, h összeálljon, h itt lehes... A te dolgod, h ezt értékeld, és fejlődj, h még boldogabb lehess. Ennyi.
2020. aug. 20. 19:22
 25/48 A kérdező kommentje:
#18 A top kategóriás nő előszeretettel sportot űz abból hogy mindíg az "izgalmas" sikeres, nagypályás férfihoz szegődik, akiknek se vágyuk,se igényük, hogy bármelyik nő mellett is letelepedjenek, esetleg családot alapítsanak, és aztán a top kategóriás nő csodálkozik ha később orbitális pofáraesés éri. Erre mondják hogy magának kereste a bajt.
2020. aug. 20. 19:22
 26/48 anonim ***** válasza:
47%

Top kategóriás nő, első vagyok, ez a bombanős.

Innentől értelmetlen válaszolni.

2020. aug. 20. 19:24
 27/48 A kérdező kommentje:
#21 De Éva lett teremtve Ádámnak, vagyis Éva feladata lenne hogy boldoggá tegye, és kielégítse Adámot. Szerintem Ádám is csak addig akarta Évát amíg meg nem kapta...
2020. aug. 20. 19:30
 28/48 anonim ***** válasza:
69%
Lilith ott is hagyta Ádámot a francba. Ő ugyanabból az anyagból született Ádámmal egy időben, de nem Ádámból, tehát vele egyenrangú volt. Csak ezért említettem. #22-es voltam, és a kérdezőnek ajánlanám a figyelmébe ezeket az apróságokat, mert ő viszont úgy látszik, valószínűleg hírét sem hallotta a Biblia ezen részének.
2020. aug. 20. 19:35
 29/48 A kérdező kommentje:
#28 A posztomban kifelejtettem egy mondatot a végéről. "A nőnek mindíg igaza van" ;) :P
2020. aug. 20. 19:45
 30/48 A kérdező kommentje:
#29 Megnézem majd a filmet, kíváncsi vagyok rá. :)
2020. aug. 20. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!