Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő a nyeremény egy kapcsolatban?
Hagyjuk már. Attól hogy még szépek még sminkelnek, szépen öltözködnek, szeretik a műkörmöket, mert nőkből vannak. Te vagy baromira naív ha azt hiszed a legtöbbnek a semmitől olyan szép tiszta a bőre vagy egészséges a haja. Azt ápolni kell. És ezek mind költségesek. Attól h te egy sampont használsz hajra, seggre, kocsi mosásra.
És az a pasi aki kondira költ azok általában egy színten vannak a hölgyel. Nem valami átlagoskák akik virnyákolnak h nekik instagram model nő kell.
Ezt elhagytad az orrodról.🔴
"A férfinak bátornak, és magabiztosnak kell lennie"
Mindegyik nemnél vonzó a magabiztosság. Senki nem szereti a tutyimutyi embereket.
"... neki kell bepróbálkoznia a nőnél"
Azért mert egy szép nő válogathat, ha nem próbálkozol te,akkor majd más fog.
A helyes pasiknál pedig egy csomó nő próbálkozik be. Ez így van vice versa.
"neki kell randira hívnia, fizetnie kell a randin, "
Ha ez nem gond neked akkor minek írtad a felsorolásba mint problémát? Nagyon sokszor felezés van randikon is. Akik meg insta nőkre pályáznak azok ne lepődjenek meg h azok elvárják.
"érdekesnek, és humorosnak kell lennie"
Most komolyan, ha nektek annyi elég hogy egy nő szép mint egy szobadísz az a ti hibátok, ti szabjátok az elvárásaitokat. A nőnek is érdekesnek kell lennie h megfogjon titeket. Ki akarna egy unalmas butuska nővel járni?
"neki kell kezdeményeznie a csókot, és a szexet"
Te szegény. Még ezt is nekted kell? Ha már eljutottatok erre a pontra h csók meg szex akkor nagy esély van rá h nem fogja a hölgy visszautasítani.
" neki kell virágot, bonbont, ékszert vennie a nőnek,"
Megint csak azt írtad ez nem probléma neked. Akkor minek írsz róla ilyen elkeseredt módon? Soha nem mondják a nők h ez kötelező. Megveszed mert szép gesztus és a hölgynek is örömet szerzel vele.
"neki kell megfelelni, és kielégíteni a nőt az ágyban,"
Mert a férfiak nem elégülnek ki a szexben?🤦♀️ 90%-ban nekik mindig van orgazmusuk. Az baj h egymásra oda kell figyelni az ágyban és nem kell önzőnek lenni?
"és neki kell megkérnie a nő kezét."
Wow. Te döntöd el h mikor és kivel akarsz házasodni. Ez milyen nagy hátrány h tőled függ ez a dolog.
"Nőké az elsőbbség, nőket nem szabad megütni,"
Ez csak illemszabály. Én nem szólnék semmit ha nem engednének előre engem. Más férfiak szokták megszólni egymást ezért.
És mi az h a másik felét negatívumként írod? Miért akarsz megütni egy nőt???? Mi a baj ezzel h nem szabad megütni a gyengébbet?
"nőktől nem illik megkérdezni hány évesek,"
De meglehet.
" ha süllyed a hajó a nők és a gyerekek menekülnek ki először."
Mindig a gyengébbeket segítjük.
" Az egyenlőségről ami szintén a nőknek kedvez meg aztán ne is beszéljünk."
Nyilván, mi értelme lenne ha nem lenne kedvező a nők számára is. Egyes férfiaknak miért van problémájuk azzal h egyenlő félként kell kezelniük a nőket? Egyenlő! Nem felsőbbrendű.
Másrészt aki feminista az nem fog megharagudni h nem engeded előre vagy stb. Aki meg nem ,az konzervatív és elvárja. Miért kell összekeverni a kettőt? Mindig ezzel jösztök h feminizmus de bezzeg megsértődik ezen meg azon meg elvár ezt meg azt. Nem minden nő feminista, aki igen az nem sértődik meg nem várja el ezeket a dolgokat.
Te csak általánosítasz meg kettős mércéket hozol fel. De a nőkre is érvényesek ugyanúgy kettős mércék pl h "A hajának hosszúnak kell lennie mert csak akkor nőies. Nem káromkodhat csak mert nő. Ha túl sok pasival volt akkor khurva, ha szűz akkor biztos prűd." Hagyjuk már.
Amiket meg felsoroltál azok egyáltalán nem kimerítően nehéz tényezők.
#37 Hát igen, ahogy már mondtam "a nőnek mindig igaza van" és mindenből kitudja magyarázni magát. Én soha nem hallottam még olyan elvárásokról nőkkel szemben, hogy hosszú hajúnak kell lennie, ne káromkodjon, vagy, hogy ne legyen szűz. Egy rakás szép rövid hajú nő van, és szinte minden nő káromkodik többé kevésbé, szerintem senkit sem zavar. Az meg hogy nem járt át rajta egy fél városnyi férfi, és hogy én lehetek neki az első az kifejezetten előny. Egyébként ez a néhány gyenge kettős mérce az egyetlen ami miatt ti "hátrányban" vagytok, de a férfiak ellen sokkal több van. Én speciel nem hallottam olyan esetet hogy egy férfi otthagyta volna a barátnőjét csak azért mert felpofozta. Ha ott is hagyná, nevetségesség tárgyává, férfiatlanná, és szánalmassá válik, ugyebár milyen férfi az ilyen. Fordított esetben pedig egy utolsó g.zember, és már megint "férfiatlan" ha ő üti meg a nőt. A férfi mindig legyen erős fizikumú, erős idegzetű, nem sírhat, nem lehet érzékeny. "Igazi férfi", "legyél férfi". Egy nőtöl ezt senki nem várja el. Egy nő igazi nő már attól ha szépnek születik. A "férfi" az egy rang amiért vért kell izzadni hogy az egyén kiérdemelje.
Most térjünk át a szexre. A szex szintén a nők ajándéka hisz a modern sztereotípia, hogy ott is a férfinak kell dolgozni, beleadni apait anyait, és kielégiteni a nőt. A nő csak az orálban, és a lovaglásban kell teljesitsen. Előbbiben a nők kb. fele pocsék, utóbbira pedig többségük vagy alkalmatlan, vagy nem hajlandó, vagy mindkettő. Attól pedig, hogy egy férfinak orgazmusa lesz egyáltalén nem jelenti hogy a nő jó volt.. Ez még egy 13 éves lány szájábol is nevetségesen hangzot volna, hát még a tiédből..
Amit pedig a fullos nőkröl mondtam az első kommentemben ha akarnád se tudnád megcáfolni, vagyis A NŐ A NYEREMÉNY.
Sok a duma.Ajánlom neked,hogy legyen már tartásod.
Ki nem xarja le,hogy mit akar az a nő,ha nem tudod,vagy akarod megadni,akkor eltolod a bringát.Van másik 100,akinek meg tudod,vagy akarod adni.Legyek férfi?Nos őszintén szólva meg se fordult a fejemben,hogy nem vagyok az.Semikor,sosem.Hogy ki minek tart,azt is lexarom,mert az a lényeg,hogy én minek tartom magam,és mit akarok.Főnyeremény az,amit más rajtad kivülálló dolgok segítenek,nulla,vagy kis befektetéssel.A nő nem főnyeremény,lottó 5,hanem egy igyekezet,egy munka eredménye,amihez te kellettél.Te vagy az,aki meghódítja,nem ingyen jön valahonnan,egy ktöltött szelvény eredményeképpen.És mivel tettél érte,ezért még csak ajándéknak se lehetne nevezni.
Sok a sértődöttség benned,én ezt érzem ebben a panaszáradatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!