Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő a nyeremény egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A férfinak bátornak, és magabiztosnak kell lennie, neki kell bepróbálkoznia a nőnél, neki kell randira hívnia, fizetnie kell a randin, érdekesnek, és humorosnak kell lennie, neki kell kezdeményeznie a csókot, és a szexet, neki kell virágot, bonbont, ékszert vennie a nőnek, neki kell megfelelni, és kielégíteni a nőt az ágyban, és neki kell megkérnie a nő kezét. Nőké az elsőbbség, nőket nem szabad megütni, nőktől nem illik megkérdezni hány évesek, ha süllyed a hajó a nők és a gyerekek menekülnek ki először. Az egyenlőségről ami szintén a nőknek kedvez meg aztán ne is beszéljünk.
És nőként ugyanugy viritani kell, ha nem jobban. Nem elég a szépség, ha nincs agyad hozzá, akkor a kukában végzed, labtorlokent. Senkinek sem ad az élet semmit ingyen. Pillanatnyi sikerek vannak fiatal nőként, de aztán ha nem vagy észnél, ha nem tanulsz, fejleszted magad, a kuka rád is vár. Sok sikeres ember életét te könnyű setalasnak hiszed. Pedig nem. Mindenki megharcol azért a sikerért, legyen az nő, vagy férfi.
2020. aug. 20. 18:34
12/48 anonim válasza:
"Maradjunk annyiban hogy a 8-10/10-es nők akiknek magabiztos kisugárzás és némi humor is jutott uralják a mai társadalma"
Akkor én biztosan egy párhuzamos univerzumban élek, mert csak hétköznapi, normális embereket látok magam körül, különösebb rangsor nélkül.
2020. aug. 20. 18:35
13/48 anonim válasza:
#napiincel
2020. aug. 20. 18:37
14/48 A kérdező kommentje:
#10 Szerintem megütöm legalább a 8/10-et, csak az önbizalomhiány, és az időnkénti szorongások nem segítenek (ezek leküzdésében nagyban dolgozok). Egyébként teljesen igazad van, az embernek össze kell szednie magát, és kihozni a maximumot, de amiket leírtam azt szerintem nemigen lehet megcáfolni. Egy top kategóriás nő egy ász párral vághat neki az életnek a többi emberrel ellentétben, ezt kár tagadni.
2020. aug. 20. 18:41
15/48 A kérdező kommentje:
#11 Igen mondtam hogy magabiztos kisugárzás, és némi humorérzék egy nőnek is kell ami már alapból magába foglalja az intelligenciát. De itt most nem karrierről van szó hanem párkapcsolatról.
2020. aug. 20. 18:49
16/48 anonim válasza:
Férfinak bátornak, magabiztosnak kell lenni, de olyan nőhöz érdemes odamenni akitől kapott korábban valamilyen jelet, hogy nyitott az ismerkedésre. Mivel a férfi kezdeményez, ő a "dommináns", aki elhívja a nőt randizni, így ő is fizet, hiszen ő választja a helyszínt. Ugyanakkor van lehetőséged sétálni egy parkban, ami 0 költség, max útközben meghívod egy fagyira. Úgy gondolom akinek nincs "felesleges" 1000 forintja, annak nem működne a kapcsolat, hiszen mit csináltok majd együtt? Nézitek otthon a falat mert nincs semmire pénz? Normális esetben a meghívás oda-vissza működik, azaz egyszer te hívod meg őt, másodszor pedig ő, avagy meghív magához és főz neked. Senkit se szabad megütni, nem csak a nőket. Erőszakot törvény bünteti és több napon gyógyuló testisértésért felfüggesztettet kaphatsz. Nem tudom téged hogy neveltek, de nekem egyáltalán nem esik nehezemre előreengedni a nőket, lesegíteni a kabátot, mert ez szimpla udvariasság, semmibe se kerül, sőt jól esik hogy odafigyelek rá. Hidd el amelyik nő szeret, ezeket a gesztusokat nagyra értékeli kamatostól visszaadja.
2020. aug. 20. 18:51
17/48 A kérdező kommentje:
#12 Akkor vagy naiv vagy, vagy homályos a szemüveged.
2020. aug. 20. 18:52
18/48 anonim válasza:
Egy top kategóriás nő pont azért mert az, futhat bele leginkább a kihasznalos kapcsolatba ... A teste kell a lelke meg... kit érdekel... Azt írtam nincs igazság, pedig van. Mindig az dönti el, h mit kapunk, amit tudunk /hiszünk /megdolgoztunk érte, h megkaphassuk. Ez az Igazság.
2020. aug. 20. 18:53
19/48 anonim válasza:
Egy 8-10/10 -nő rengeteg pénzt fizet h fent tartsa a saját szintjét. Tudod mennyi pénz megy el a sminkre, parfűmre, hajápolásra, bőrápolásra, műkörömre, csinos ruhára, fehérneműre, ékszerre, táskára, cipőre, kondi bérletre, helyes táplálkozásra?
Ez mind többszázezer forint. És akkor ti meg virnyákoltok hogy nektek kell fizetni a randin. Egy átlag férfinek szinte semmire nem kell ennyit költenie. Pár havonta vesz magának ruhát vagy cipőt, megfésülködik és csá.
Egy 8-10-es nőhöz hozni is kell a szintet.
2020. aug. 20. 18:54
20/48 A kérdező kommentje:
#16 Mivel adja vissza kamatostul? Hogy lefekszik veled ahol szintén neked kell őt kielégíteni, hogy felesleges církuszokat, veszekedéseket gerjeszt, vagy hogy pár év után rájön hogy nem is szeret, és hideg vérrel ott hagy egy másik csávóért? Számtalan ilyen példáról hallottam az ismerettségi körömben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!