Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most hétvégén megnyernéd az ötös lottó rekord főnyereményét, akkor a szar kapcsolatodból is kilépnél rögtön új életformát kialakítva magadnak?
"Nem hállom, hogy ölülne, kedvesz ulam!" :D Mekkorák voltak ezek anno.
És ez mitől rosszabb, mint amikor minden szart összehazudozva szednek fel nőket bárban ilyen Bárnisztinszon jellegű "menőarcok"?
#Kérdező
Nincs kapcsolatom, de kussolnék a pénzről. Bekfektetném, hogy több pénzem legyen, és az egész jövedelmet az önfejlesztésre fordítanám. Tanulnék nyelveket, megtanulnék hangszeren játszani, nagyon balfékek rajztanfolyama, pszichológus heti ötször, sportolás...
VÉGRE LENNE RÁ PÉNZEM! ami most nincs, és egyenlőre a "kötél vagy ricin" dilemma megy, mert a helyzetem kilátástalan minden téren.
Hamar elkölteném az tuti! Először a gyerkeimre aztán magamra majd aztán másokra akik segitettek nekem és mindig mellettem vannak ha szuksegem van rajuk.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!