Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért indítanak rögtön szex témával ismerkedéskor? Létezik nő, aki nyitott erre, vagy csak a férfi annyira balek, hogy ezt hiszi?
Ébresztő, nem tudom, hogy te eddig hol éltél, de nem mindenki akar hosszútávú kapcsolatot. Van, aki csak szexet akar. Aki meg szextémával indít, annak meg teljesen egyértelműek a szándékai.
Sok nő is benne van a szexkapcsolatban.
# 1 Hol írtam, hogy kizárólag hosszútávú kapcsolatot akarok? Volt már komolytalan kapcsolatom, bár szexkapcsolatom sosem.
Azt sem állítottam, hogy nincsenek szexkapcsolatok, de gondolom ha vannak is, föltétlenül így indítja a beszélgetést valaki és ezt a nő értékelné.
"# 1 Hol írtam, hogy kizárólag hosszútávú kapcsolatot akarok? Volt már komolytalan kapcsolatom, bár szexkapcsolatom sosem."
Ember, ki beszélt itt rólad? Ki volt kíváncsi a te kapcsolati értékrendedre? SENKI!
"Azt sem állítottam, hogy nincsenek szexkapcsolatok,"
vs.
"Létezik nő, aki nyitott erre, vagy csak a férfi annyira balek, hogy ezt hiszi?"
A kérdésedből mégis az derül ki, hogy azt feltételezd, hogy nincs szexkapcsolat, mert akkor ha tudnád, akkor teljesen egyértelmű lenne, hogy vannak nők, akik igenis nyitottak erre és akkor máris a kérdésed értelmét veszti.
Ne magyarázkodj, mert bele fogsz bonyolodni a saját h..lyeségedbe.
Férfi vagyok, és sosem indítok azzal. Nem vagyok prűd, kapcsolatban fontos a nyitott kommunikáció, de nem azzal kezdek randizni, hogy alul vagy felül, és bekapod e.
Sosem értettem azokat, akik mégis ezt tolják, mondván, hogy tuti nincs olyan nő, aki az 5 perc után szexre terelt beszélgetés eredménxeként lefekszik az emberrel.
Az évek során rá kellett jönnöm, hogy tévedtem. Igenis, van ilyen nő, és nem is kevés.
Hogy kinek működik? Kétféle haverom va, aki űzi és megy is neki.
- ami nem meglepetés, hogy az igazi szép fiúnak működik. Y csajok nem akarnak lemaradni róla, mindig azzal próbálják beelőzni a konkurenciàt, hogy gyorsabban szét teszik, és mivel a konkurencia is ezt teszi, így Hawaii van.
- ami meglepőbb, hogy a nem igazán jóképű ismerősöknek is megy. Persze, ők annyit csavartak a módszeren, hogy szó szerint minden csajnál bepróbálkoznak vele (öreg-fiatal, szép-csúnya, kövér-sportos-nőies, nincs kivétel, megpróbálják).
És ami meglepő, hogy megy is nekik. Arányait tekintve, ha csak a szex mennyiséget nézem, akkor sokkal sikeresebbek, mint pl aki olyan nőkkel ismerkednek, akik tetszenek (nem topmodellre kell gondolni), és “normálisan udvarolnal”. Igaz, ők ezerszer több nőt találnak meg ezzel a stílussal, és alig pár % jön be, de a nagy számok törvénye miatt a rengeteg nő pár %-a is több lesz.
Persze, minden nő azt hangoztatja, hogy neki nem kell ilyen férfi, nála nincs esélye, de ez is csak olyan, mint a valóság showk nézőközönsége. Papíron soha senki nek nézi, aztán valahogy mégis kiderül, hogy milliós nézettsége van, és mindenki tudja mi történt VV Dzsioni és VV Dzsenifer között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!