Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ír nekem valami jót?
Holnap lesz szerelmem névnapja tudnátok nekem mondani lécives valami szép szerelmes névnapi sms-t?? Van olyan egyáltalán...?
Előre is köszönöm a segítséget
Google a legjobb barátom. Ezentúl ajánlom neked is.
www.google.hu
gugli a barátod..
ott biztos találsz olyan oldalakat.. ; )
éjfél utáán küldj neki egy ilyen smst :)
Milyen csodaszép ez a nap ugye Te is érzed mosolygós az egész világ köszöntenek Téged ma éjjel majd Rád találnak csodatévő álmok én addig is szeretettel: Boldog névnapot kívánok!
Reggel nem eszek, mert hiányzol
Délben nem eszek, mert hiányzol
Este nem alszok, mert éhesvagyook!
Ez nemtudom, mennyire névnapi, de szerintem jó, meg még alá odaírod, hogy Boldog névnapoot!(:
Most legyél őszinte magaddal, te örülnél neki, ha a párodtól, egy olyan sms-t kapnál, amit már legalább 100ember megkapott előtte??
Amíg a válaszra vársz, annyi idő alatt, inkább fogalmazz meg valami kedveset, ha nagyon nem megy, akkor inkább valami, költőtől idézz, ne valami bugris csöpögését, amit a neten találsz, és minden 14éves, g-portálos oldalán megtalálsz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!