Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amióta 2 éve albérletből új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amióta 2 éve albérletből új építésű saját lakásba költöztem, szinte minden szexpartnerem komoly kapcsolatot szeretne tőlem. Miért? Ennyit számít egy saját lakás?

Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 17:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20. Ha voltál már randin, ott azért elég hamar felmerül a lakhatás már az első alkalommal. Mit dolgozol, hol laksz, stb. Albiban, lakótárssal, szülőkkel, stb. Szóval elég hamar lehetőség nyílik mondani, hogy "a lakásomban".
2020. aug. 9. 21:56
 22/32 anonim ***** válasza:

"Amióta 2 éve albérletből új építésű saját lakásba költöztem, szinte minden szexpartnerem komoly kapcsolatot szeretne tőlem. Miért?"

Forditsd meg a kérdést! Amig albiban voltál miért csak néhány dugásra voltál jo azoknak a lányoknak? Mert nem láttak benned több lehetöséget!!! Saját lakás esetén már lehet, hogy egy-két qrásnál értékesebb vagy. Ez b-ssza a csöröd?

2020. aug. 9. 22:19
 23/32 anonim ***** válasza:

20. Ha voltál már randin, ott azért elég hamar felmerül a lakhatás már az első alkalommal. Mit dolgozol, hol laksz, stb. Albiban, lakótárssal, szülőkkel, stb. Szóval elég hamar lehetőség nyílik mondani, hogy "a lakásomban".

Egy lakásban élek egyedül. Innentől megvan a válasz is és le is zárod a lakáskérdés körüli hűhút.

2020. aug. 9. 23:08
 24/32 anonim ***** válasza:

23. A nők szeretnek faggatózni. Akkor megkérdezi, ha érdekli, hogy "És mennyi a lakbér?"

Ezzel nem a lakbéredre kíváncsi igazából, hanem hogy albi vagy saját lakás. A nők olyanokat tudnak kérdezni, elhiheted.

2020. aug. 9. 23:23
 25/32 anonim ***** válasza:

Ekkora kamut. :D Majd a lakbérről kérdezgetnek, ezt valami incel fórumon álmodtátok meg.

Ha meg igaz lenne, minek válaszolsz, hülyegyerek?

2020. aug. 10. 03:57
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a kérdés mögött a valóságtartalom, de ettől függetlenül - nőként mondom - igen, ennyit számít. A nők automatikusan keresik az anyagi és érzelmi biztonságot, márpedig ha van a potenciális partnernek egzisztenciája, az nagyon megnöveli az értékét a partnernek (akkor is, ha rásegítéssel szerezte). Máshogy (nem) vonz az otthon ücsörgő, lusta, nem dolgozó mamahoteles, mint a saját egzisztenciáját építő, lakással rendelkező pasas. Nyilván sok szempontból árnyalni kell a képet, de igen, ez is faktor.

Persze okos nő maga is hozzáteszi a közös egzisztenciához a maga részét, vagy kialakítja a saját egzisztenciáját teljesen, de kár lenne tagadni a jelenséget. Mint ahogy azt is kár, hogy egy férfi nem a külsőre moccan legelőször...

2020. aug. 10. 05:30
 27/32 anonim ***** válasza:

En lany vagyok sajat lakassal. Nalam max gyorsan odaakartak koltozni - de kapcsolatrol szo se volt... esetleg csak hozzam akartak feljonni, vagy fikaztak a lakast, mert kisebbsegi komplexusuk volt, hogy otthon eltek a gyerekszobajukban. :D

Noknel szerintem azert jellemzobb ez az odakoltozok a masik lakasaba.

2020. aug. 10. 06:24
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

25. Te fogyi farok vagy? Miért nem tudsz normálisan beszélni, ehelyett egyből támadod a másikat? Milyen incel? Kb 25 nővel voltam az életben eddig és nagyságrendileg olyan 100-zal randizhattam.

A nők feltesznek kérdéseket, amikből az anyagi helyzetedre következtetnek. Amit írtam tökéletes példa. Megkérdezi miben laksz, mondod hogy lakásban. Megkérdezi mennyi a lakbér, erre őszintén válaszolsz, hogy semennyi, mert saját. A nő célja végig az volt, hogy megkérdezze sajátban laksz-e, de ezt így nem tette fel.

Ugyanez igaz az autóra (ami abból indul, hogy van-e jogsid), stb-stb.

De ez nem valami rossz dolog, vagy ezért nem ítélem el a nőket. Csak a nők szeretnek simán körmönfontak lenni, hiszen ők a férfiaknál kevésbé közvetlenek a kommunikációban. Ezt meg kell tanulni elfogadni és egyben kezelni is. Az a jó, ha észreveszi az ember ezeket és megfelelő módon leszereli őket. Így nem lesz manipulálható a nők által, akik ezt sokan még tisztelik is.

2020. aug. 10. 07:22
 29/32 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy mérvadó ez. Azt írod,hogy heti 1-2 alkalommal viszel fel szexpartnert a lakásodra. Én úgy értettem,hogy ezek random lányok, tehát még hosszabbtávú szexkapcsolatod sincs?

Aki egyéjszakás kalandba belemegy nem hinném,hogy máris komoly kapcsolatot akar a saját lakásod tudatában.

Egyébként meg nem is értem miért van ennek jelentősége számodra? Ha komoly kapcsolatod alakul ott lesz lényege annak,hogy ne a lakásodért alakuljon, az egyéjszakásnál kit érdekel mit talál vonzónak Benned/Nálad a lány?

2020. aug. 10. 08:13
 30/32 anonim ***** válasza:
Azt kell mondani h bérled. 10 ből 9 nő így is akarni fog téged, ha tetszel neki. Az az 1 meg olyan pénzéhes cajha.
2020. aug. 10. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!