Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta 2 éve albérletből új építésű saját lakásba költöztem, szinte minden szexpartnerem komoly kapcsolatot szeretne tőlem. Miért? Ennyit számít egy saját lakás?
Hát őszintén, nálam így történt. Mármint hogy a szülők tették alám a lakást diploma után. 18-25 év körül lányokat szoktam felhozni a budapesti lakásomra esténként, olyan heti 1-2 alkalommal, aztán történik, aminek történnie kell... Én 27 éves vagyok amúgy. 55 négyzetméter körüli a lakás, tehát nem olyan nagyon nagy, de egy nagyon szép, új lakóparkban van.
Amúgy akarnék barátnőt, de valahogy még nem találtam meg azt, aki személyiségre és külsőre is egy csoda.
Igen, mintha csak arra lett volna kihegyezve ez a kérdés, hogy a nőknél akkor sokkal kapósabb vagy, ha van saját lakásod.
Mondjuk azt én sem állítom, hogy nem, de a kérdésről szinte ordít, hogy megint a nőket degradáló, és a gyakori népét provokáló emberrel állunk szemben.
5. És a kérdező tehet arról, hogy olyan családba született, ahol vitték annyira anyagilag, hogy tudtak a gyereknek lakást venni? Te sem utasítottad volna el a lakást, ha a szüleid megkínálnak eggyel, ahogy senki sem.
Arról sem tehet senki, ha szegényebb családba születik, de arról sem, ha gazdagabba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!