Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta 2 éve albérletből új építésű saját lakásba
költöztem, szinte minden szexpartnerem komoly kapcsolatot
szeretne tőlem. Miért? Ennyit számít egy saját lakás?
5-ös, ha neked ajánlották volna fel, hogy vesznek neked egy lakást, valószínű te is elfogadtad volna. Senki nem tehet arról, hogy neked mennyit kellett küzdened érte, sajnos a többség közé tartozol akiknek hosszú időbe telik idáig eljutni. A kérdezőt ezért nem lehet hibáztatni. Azzal meg, hogy nem nézed soknak, nem veszít túl sokat.
2020. aug. 9. 17:54
Nem fogadtam volna el, semmiképpen sem, hiszen így neveltek és nem is lehetett volna erre lehetőségem, hogy alám tegyék. Édesapám már akkor meghalt, amikor 20 éves voltam, onnantól kezdve édesanyám örült, ha egyedül fennt tudja tartani a nagy családi házat, nemhogy nekem valaha is lakást vegyen. Ez a különbség. Én megdolgoztam érte, ls ez sokkal többet tesz a latba. De sohasem mondom, hogy ez a enyém. Ha megkérdik, amire eddig 1 szer volt példa, akkor annyit mondok, hogy van és kész, senkinek semmi köze hozzá, hogy kié.
2020. aug. 9. 18:30
Nő vagyok, amúgy albérletben élek, de ha valakivel úgy találkoztam sose tudtam, hogy kié az ingatlan, meg igazából nem is érdekelt és azt se tudom, hogy jön ez szóba. Oké az, hogy éljen egyedül a másik az alap elvárás nálam, de onnantól nem érdekel, hogy albi vagy saját, semmi közöm hozzá.
2020. aug. 9. 18:32
12. Nem volt lehetőséged. Ennyi. De ne kamuzd, hogy nem fogadtad volna el. Leírod hogy a szüleid szegények voltak, apád meghalt. OK. De most azt képzeld el, hogyha nem így van. Ha a szüleid nyernek 1 milliárdot a lottón, vagy ha apád egy sikeres vállalkozó és van neki miből adni. Elfogadtad volna, ahogy mindenki más is.
2020. aug. 9. 18:38
Kérdező, mond azt mindenkinek hogy bérled a lakást. Ennyike.
2020. aug. 9. 19:17
Ja, így legalább kiderül, hogy ki az aki konkrétan arra megy, hogy saját lakásod legyen, és ki az akinek tényleg te kellesz, és nem az, hogy mid van.
2020. aug. 9. 19:27
"Édesapám már akkor meghalt, amikor 20 éves voltam, onnantól kezdve édesanyám örült, ha egyedül fennt tudja tartani a nagy családi házat, nemhogy nekem valaha is lakást vegyen."
Ahelyett, hogy anyukád eladta volna a nagy családi házat és vett volna egy kisebb lakást, amit gond nélkül fenn tud tartani, és még pénze is marad, amit akár kölcsön is adhatott volna, hogy ne a banktól függj. Anyukám nem maradt egyedül a 4 szobás házban, ki van adva jó pénzért, ő meg él egy kényelmes, kisebb helyen.
2020. aug. 9. 20:03
Itt egy jó cikk arról, hogy hogyan titkoljuk a gazdagságunkat, ha azt akarjuk ne legyenek ránk irigyek az emberek és ha azt akarjuk ne főleg a pénzünkért akarjon minket egy nő:
[link]
Itt egy jó cikk arról, hogy milyen rosszul teszik az idős emberek, hogy egyedül/ketten élnek 3-4-5-... szobás házakban/lakásokban, mennyi rengeteg pénzt elfecsérelnek ezzel közvetve. (De persze fiatalokkal is előfordulhat ez, nem csak nyugdíjasokkal.):
[link]
2020. aug. 9. 20:18
Nyilván imponáló, ha az ember saját egzisztenciával rendelkezik. Persze némileg veszít az értékéből a dolog, ha kiderül, hogy nem önerőből sikerült ezt megteremteni. Így az egzisztenciádról alkotott kép gyorsan darabokra hullik. Szóval igen, valamennyire számít, de szerintem szimplán csak olyan nőket találsz meg, akik érzelmesebbek, többre vágynak a szexnél. Mily meglepő, legtöbben ilyenek vagyunk.
2020. aug. 9. 21:24
De honnan tudták meg, hogy tied a lakás?
2020. aug. 9. 21:31
Kapcsolódó kérdések: