Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Tanácsokat szeretnék kérni! Ú...

Tanácsokat szeretnék kérni! Újépítésű háztető kilátszó farészek alapozó nélkül vastaglazúrral lekenve egy rétegben. Érdemes felcsiszolni és alapozni majd vékonylazúrozni? Vagy hagyjam így és mehet rá még egy réteg vastaglazúr?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát, a vastaglazúr kétévente le fog csattogni róla. Mint ahogy tette nálam is a kerítés. Aztán mikor már egy vagyon ráköltöttem az állandó festésre, javításra, egy festékes boltban egy eladó elmondta hogy csináljam.

Az utóbbi idő nagy találmánya a vízbázisú vékonylazúr.

Le kellett csiszoljam a vastaglazúrt meg az alapozót. És legalább három rétegben kell felvinni a vízbázisú vékonylazúrt. Na, az én kerítem itta mint a fene. 5 réteget vittem fel. De nem bántam meg, 6 éve megvan és még nagyon klassz állapotban van. Régebben olyan tré lett 2 év alatt, hogy állandóan csiszolni felújítani kellett. A vastaglazúr lepattog. A vízbázisú vékonylazúr meg beszívódik a fába. Nem a felületén van. Nincs mi lecsattanjon...

2020. júl. 21. 01:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell alapozni vízbázisú vékonylazúros kezelés előtt!
2020. júl. 21. 01:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Akkor csiszolás lesz.
2020. júl. 22. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!