Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nők, ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nők, ha valakivel nagyon jól kijöttök, jól elpoénkodtok, elbeszélgettek mindenről, de kinézetre nem jön be a másik, akkor egy barátságot miért nem lehet fenntartani?

Figyelt kérdés

Találkoztok szórakozóhelyen, vagy randiztok, de külsőre nem jön be, viszont amúgy nagyon egy hullámhosszon vagytok, jól el tudtok beszélgetni mindenről, ugyanolyan a személyiségetek, értitek egymás vicceit. Akkor egy barátságot miért nem lehet kialakítani?

Egy buliban találkoztam 2 fiúval is, nagyon jól elbeszélgettünk, viccesek voltak, poénkodtunk, viszont kinézetre nem jöttek be. Elhívtak randizni, és őszintén megírtam, hogy részemről csak haverság/barátság lehet, de hogy azt komolyan gondolom, mert tényleg egy hullámhosszon voltunk mint a barátaimmal. Erre kb az volt a válaszuk, hogy van elég barátom.

25N

2020. aug. 9. 11:05
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs. Egyáltalán nem beszélek kétértelműen, nincsennek olyan elszólásaim, hogy bejönnének, nem "dobálom a hajamat" sem, nem próbálom lenyűgözni őket, vagy ehhez hasonlók.

Tudom mikor flörtölök, ez csak egyszerű kedvesség.

2020. aug. 9. 18:28
 22/22 MolotovPunk ***** válasza:
Ha neked kellemetlen a szituáció kérdező,akkor ne barátkozz fiúkkal.Személy szerint imádom a női nemet,de igazi barátság szerintem csak fiú és fiú között lehet.Ők tudnak foci meccsről beszélni,vagy kocsikról,vagy jó mellű nőről,stb.Nő baráttal miről lehet beszélni?Az időjárásról?Csak,mert egy igaz férfi nem mondja el a szerelmi bánatát sem nagyon egy nőnek.Azt inkább egy férfivel osztja meg.Sorry. :)
2020. aug. 10. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!