Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ha a randin az egyik fél úgy érzi, hogy nincs sok közös témájuk és nem tudnak valami jól elbeszélgetni, akkor biztos hogy a másik fél is így érzi, vagy lehet hogy ő meg jól érezte magát?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 22:57
1/5 A kérdező kommentje:
Ezzel arra akarok célozni, hogy mivan ha én jól éreztem magam és szerintem tök jól elvoltunk, de szerinte meg nem ?:D
2012. nov. 13. 22:57
2/5 betlindis válasza:
bármi lehet, kérdezd meg az illetőt, az a legyegyszerűbb
3/5 anonim válasza:
Hát ez érdekes kérdés! Mondjuk az én esetemben (ha nem ismer a fiú akkor izgulhat), de az én esetemben aki velem jön tuti, hogy lesz téma, meg az is biztos, hogy nevetgélni fogunk. Amúgy visszahúzódó vagyok, szóval az első lépést nem teszem meg.
4/5 anonim válasza:
Persze, lehet, hogy ő nem érezte jól magát, de elhívod ismét valahová, és a válaszából úgyis kiderül :)
Volt olyan, hogy minden egyes randi kész szenvedés volt nekem, és amikor mondtam, hogy többet nem akarok vele találkozni, a srác meglepetten mondta, hogy "de hát tök jól elvoltunk". Hát nem... :D
5/5 A kérdező kommentje:
És hogyha csak szexelek vele akkor mi van? Szoktunk beszélgetni is, meg tökjól elvoltunk (szerintem). Ő meg nyilván találkozni akar még a szex miatt, lehet hogy annak ellenére hogy ő tök uncsinak tart :DD
2012. nov. 14. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!