Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akibe szerelmes vagyok, összejött egy másik csajjal. >. < Mit tegyek? :/
Nagyon rossz... :/ Ma majdnem szívrohamot kaptam, amikor a suliban láttam, hogy az a fiú, aki egy éve tetszik, kézenfogva jön szembe velem egy lánnyal. :'( Nemrég jöttek össze.
Most, hogy belegondolok, ehhez a fiúhoz kötődik rengeteg minden: a zenék, amiket hallgatok, mindig róla álmodoztam, a tanulás terén is az motivált, hogy megmutassam neki, én is okos vagyok (akivel összejött, nagyon okos lány), elalvás előtt is kitaláltam mindenféle sztorikat, amiben én és ő szerepeltünk... ://
Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni? Felejtsem el? Vagy várjak, hátha szakítanak??
17/L

Mire várnál?? Eddig sem tettél semmit, arra meg ne számíts, hogy belelát a gondolataidba, a nyakadba borul és könyörögni fog, hogy járjatok...
Istenem, 17 évesen azért lehetne több eszed.

Ne hibáztasd!
Könnyen oktatod ki. Ha az ember tényleg szerelmes, nem igazán egyszerű azt kimutatnia. Sőt, valakinek kínszenvedés lenne.
Épp ezért van az,h a fiatalok közt, a legtöbben nem a szerelmükkel járnak, hanem csak eggyel a sok közül, aki tetszik nekik.

Gondolom azt vártad, hogy ő kezdeményezzen. Sajnos nagy hiba volt. Esetleg mondd el neki amit érzel, bár szerintem nem sokra mész vele. Fel a fejjel, legközelebb majd másképp fogod csinálni a következő fiúnal. Egyébként nem a tanulás alapján választunk lányt. :)
15/f

hamarabb kellet volna lépned h neked fogja ;) fiúk könnyel elcsábíthatóak vagyis én az vagyok,
esetleg kérdezd meg tőle még nem olyan szerelmes a lányba h nem e akar téged ha nem keresned kell másik fiut :(
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!