Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nők, ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nők, ha valakivel nagyon jól kijöttök, jól elpoénkodtok, elbeszélgettek mindenről, de kinézetre nem jön be a másik, akkor egy barátságot miért nem lehet fenntartani?

Figyelt kérdés

Találkoztok szórakozóhelyen, vagy randiztok, de külsőre nem jön be, viszont amúgy nagyon egy hullámhosszon vagytok, jól el tudtok beszélgetni mindenről, ugyanolyan a személyiségetek, értitek egymás vicceit. Akkor egy barátságot miért nem lehet kialakítani?

Egy buliban találkoztam 2 fiúval is, nagyon jól elbeszélgettünk, viccesek voltak, poénkodtunk, viszont kinézetre nem jöttek be. Elhívtak randizni, és őszintén megírtam, hogy részemről csak haverság/barátság lehet, de hogy azt komolyan gondolom, mert tényleg egy hullámhosszon voltunk mint a barátaimmal. Erre kb az volt a válaszuk, hogy van elég barátom.

25N

2020. aug. 9. 11:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem először meg kellene értenedhogy nő és férfi között miért alakul ki csak ritkán barátság. A többség csak akkor barátkozik az ellenkező nemmel ha akar is tőle valamit. Hogy miért? Mert könnyen kialakulhatnak érzelmek. Nem beszélve arról higy a párjuk féltékenykedne ami megint kellemetlen tud lenni, persze lehet hogy jogosan lenne féltékeny. Mert két ellenkező nemrőrl beszélünk akik bármikor egymásba szerethetnek. Én csak pár olyen embert ismerek akik az ellenkező nemmel is barátkoznak, de ők nagyon társasági emberek, gyakorlatilag mindegy kivel beszélgetnek. Nem is szándékosan csinálják csak szeretnék beszélni. De ezt nem lehet erőltetni. El kell fogadni hogy az ember így működik.

Visszatérve a kérdésben szereplő fiúkra. Fordítsuk meg a dolgot. Te haverkodnál olyan fiúval továbbra is aki téged visszautasított és az orrod előtt más lánnyal flörtöl?

2020. aug. 9. 12:14
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok bántó lenni, de mi van, ha a fiú is úgy van vele, hogy lehetnél a csaja, mert külsőre megütöd a mércét, de belsőre annyira nem fogtad meg, hogy barátok legyetek?
2020. aug. 9. 12:18
 13/22 A kérdező kommentje:

Itt most főleg azon van a hangsúly, hogyha valakivel kedves vagyok, normálisan válaszolok a kérdéseire, ne adj isten még poénkodunk is és visszakérdezek, rögtön a potenciális csajjelöltet látják bennem és nekem kellemetlen visszautasítani, miközben csak simán kedves voltam az illetővel.

Amúgy abszolút olyan vagyok, aki mindenkivel szeret és tud is beszélgetni, akármilyen ismeretlen is legyen a másik.

2020. aug. 9. 12:33
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek a másik nemben főleg társat keresnek, nem pedig barátot.

Nem értem azt a logikát, ha valakivel tudsz beszélgetni attól mitől lesztek barátok? Nekem is volt osztálytársaim/szaktársaim akikkel beszélgettünk 2 óra között vagy akár suli után azok sem lettek a barátaim. Elvoltunk és kész pedig mi is röhögtünk meg a többi barátos dolog.

2020. aug. 9. 12:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert a cukrászdába sem mész ásványvizet inni. Minek csorgassák rád a nyálukat hiába, ha van egy csomó haverjuk, akire nem áll fel a moziban?
2020. aug. 9. 13:22
 16/22 MolotovPunk ***** válasza:
86%
Mert ők barátnőt kerestek,nem barátot.Gondolom van elég haverjuk régóta,te nem tartozol ezek közé.Egyébként meg ritka a fiú lány barátság,mert egy idő után az egyik többet akar majd mint barátság.Én nem hiszek a fiú lány barátságban.Volt egyszer rövid ideig lány barátom,de egy idő után többet akart,mint barátság.Arról nem is beszélve,ha pl egy pasit utasít el egy nő randin,hogy legyünk barátok,ott általában barátság sem lesz,csak jó nagy semmi.
2020. aug. 9. 13:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak férfi barátaim is, de ha valakit potenciális partnernek tekintek, azzal nem akarok barátkozni. A barátkozáshoz kell, hogy mint férfi, ne érdekeljen, csak mint ember. Ahogy nem barátkoznék olyan férfival sem, aki rám potenciális partnerként tekint és én erről tudok, mert feleslegesnek tartom, hogy kínozzuk egymást. Barátság ott van, ahol nincs vonzódás.
2020. aug. 9. 15:31
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy baráti kapcsolatban (jó esetben) egyik fél se vonzódik a másikhoz. Mivel ők vonzódnak hozzád, barátkozni nem akarnak. Én azt nem értem, ez neked miért nem világos.
2020. aug. 9. 16:53
 19/22 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy az összes fiú miért csak a barátnő alapanyagot vagy a "puncit" látja bennem és nem az embert? Nehéz megérteni, de nekem ez borzalmas, hogy nem tudok úgy kedves lenni emberekkel vagy beszélni valakivel, hogy ne hívjonak el rögtön randizni vagy bejelöl facebookon és utána hív randira. Heti 1-2-3 ilyen mindig akad és nekem kellemetlen már a visszautasítás. Alapból nem lehet kedves az ember?
2020. aug. 9. 17:33
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy van egy flörtölő stílusod amit ők félreértenek?
2020. aug. 9. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!