Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem első házasságából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem első házasságából született gyermek lehet, hogy nem az akkori férjétől van. Érdekeljen ez engem, feszegessem a témát?

Figyelt kérdés
Röviden a történet annyi, hogy mindig érdekesnek találtam, hogy a kis srác egyáltalán nem hasonlít az apjára. Ellenben feleségem annó mesélt egy szenvedélyes kapcsolatról ami végül megszakadt és "hamar" férjhez kellett menjen. Biológiai óra stb. történet. Pár nappal ezelőtt aztán összefutottunk azzal a sok évvel ezelőtti nagy Ő-vel. Láttam benne a gyermek vonásait a kiállását. Azóta azon gondolkodom igazam lehet-e? Ha igen, ha nem, kell-e ezen nekem gondolkodnom? Erkölcsileg mi lenne a helyes, ha mondjuk biztosra tudnám, hogy a gyermek apja nem az előző férj, hanem ez a bizonyos Ő?

2020. aug. 4. 07:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%
Hehe, bírom hogy az ilyen kérdések alatt mindig vergődnek azok a nők, akik szintén mással csináltatták fel magukat:D
2020. aug. 4. 10:16
 22/25 anonim ***** válasza:
20%
21 Éb meg annak örülök, hogy még véletlenül sem leszek azon a bányászbéka szintjén ahol te állsz.
2020. aug. 4. 10:22
 23/25 anonim ***** válasza:
26%
21 Én
2020. aug. 4. 10:22
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

Dehogynem, világ életedben azon voltál.

Egyértelműen látszik honnan fúj a szél.

Normális ember nem kapja fel így a vizet.

Inkább szégyelld magad!

2020. aug. 4. 10:26
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
24 Te szégyeld magad, hogy még egy fikarcnyi emberség sincs benned. Nem véletlenül tartasz ott, ahol tartasz.
2020. aug. 4. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!