Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem első házasságából született gyermek lehet, hogy nem az akkori férjétől van. Érdekeljen ez engem, feszegessem a témát?
Nem ez számít, hanem hogy erre képes volt a feleséged.
Ez a legundorítóbb dolog, amit nő megtehet. Ha ezt tette a volt férjével, akkor téged se fog kímélni.
Amúgy a gyorsan férjhez mentet általában a terhességre értik.
4es te észen vagy?
Honnan a francból veszed, hogy nő vagyok????!
Első: no ezt hamar el is döntötted. "Mégis mit kellett volna mondanom? Drágám kire is hasonlít ez a gyermek? Furcsállom, hogy nem az apjára." Nincs abban feltétlen érdekesség, hogy nem hasonlít az apjára. Ő mindig úgy nyilatkozott, hogy az első férj az apa. Szóba nem került, hogy másé lenne. Engem meg annyira nem érdekel a nyomozósdi, hogy éveken át ezen gondolkozzak. Viszont ez a párnappal ezelőtti találkozás nem hagy nyugodni.
Nézd, minden aspektusát nem fogom tudni itt lekommunikálni a dolognak. Szóval ne engem minősíts, hanem a kérdésre válaszolj ha van értelmes véleményed.
Mondjuk gondold végig, ha megvezette a volt férjét nekem elmondja az igazat? De most tényleg... Persze magát a minden kétséget kizáró apaságit nem itt fogjuk kiállítani, nem is az a célom. Feszeget a kérdés, ennyi. De és igen, meg fogom kérdezni, de ez nagyon kényelmetlen nekem. Nem folytat az ember hetente ilyen jellegű beszélgetést a párjával. Tényleg nem érted?
9 Ha valaki ostoba, és elméleteket gyárt-önmagából merítve, attól a másik ember nem lesz ostoba.
Kevesebb regényt olvass, mert látható neked árt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!