Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem első házasságából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem első házasságából született gyermek lehet, hogy nem az akkori férjétől van. Érdekeljen ez engem, feszegessem a témát?

Figyelt kérdés
Röviden a történet annyi, hogy mindig érdekesnek találtam, hogy a kis srác egyáltalán nem hasonlít az apjára. Ellenben feleségem annó mesélt egy szenvedélyes kapcsolatról ami végül megszakadt és "hamar" férjhez kellett menjen. Biológiai óra stb. történet. Pár nappal ezelőtt aztán összefutottunk azzal a sok évvel ezelőtti nagy Ő-vel. Láttam benne a gyermek vonásait a kiállását. Azóta azon gondolkodom igazam lehet-e? Ha igen, ha nem, kell-e ezen nekem gondolkodnom? Erkölcsileg mi lenne a helyes, ha mondjuk biztosra tudnám, hogy a gyermek apja nem az előző férj, hanem ez a bizonyos Ő?

2020. aug. 4. 07:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Az lett volna a helyes, ha egyenes ember lennél-de nem vagy az,- hogy nem kérdést írsz ki, hanem négyszemközt rákérdezel egyenesen a nejednél.
2020. aug. 4. 07:31
 2/25 anonim ***** válasza:
98%

Nem ez számít, hanem hogy erre képes volt a feleséged.

Ez a legundorítóbb dolog, amit nő megtehet. Ha ezt tette a volt férjével, akkor téged se fog kímélni.

Amúgy a gyorsan férjhez mentet általában a terhességre értik.

2020. aug. 4. 07:31
 3/25 anonim ***** válasza:
4%
Erkölcsről meg az ne beszéljen, aki a normál alapot sem képes hozni, és egy nyílt fórumon kérdést tesz ki egy ilyen témáról. Mert hol fér össze az általa említett erkölccsel, hogy kiad egy 3. embert, ráadásul egy nagyobb gyereket egy fórumon. Ha én lennék a nejed, úgy elküldenélek a fenébe, és kiosztanálak négyszemközt hogy a lábad nem érné a földet, ha egy ilyet lépnél és egy életre megemlegetnéd, hogy mit illik, mit lehet és mit szabad emberek életével kapcsolatban megosztani.
2020. aug. 4. 07:36
 4/25 anonim ***** válasza:
0%
2 Majd ha a te életed makulátlan lesz-mert közel sem az- és példamutató életet tudsz felmutatni-mert eddig inkább megvetendő, mint példamutató, majd akkor ugass más nőről. Akkor. De addig jobb ha pont te befogod a szádat, és mélyen hallgatsz, főleg akkor ha az általad pocskondiázott nő messze magasabb szinten áll emberségből, egyenességből-mint te.
2020. aug. 4. 07:38
 5/25 anonim ***** válasza:
96%

4es te észen vagy?

Honnan a francból veszed, hogy nő vagyok????!

2020. aug. 4. 07:41
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Talán csak nőknek szól a kérdés, férfiak nem válaszolhatnak? Mert sehol nem látok ilyet.
2020. aug. 4. 07:44
 7/25 A kérdező kommentje:

Első: no ezt hamar el is döntötted. "Mégis mit kellett volna mondanom? Drágám kire is hasonlít ez a gyermek? Furcsállom, hogy nem az apjára." Nincs abban feltétlen érdekesség, hogy nem hasonlít az apjára. Ő mindig úgy nyilatkozott, hogy az első férj az apa. Szóba nem került, hogy másé lenne. Engem meg annyira nem érdekel a nyomozósdi, hogy éveken át ezen gondolkozzak. Viszont ez a párnappal ezelőtti találkozás nem hagy nyugodni.

Nézd, minden aspektusát nem fogom tudni itt lekommunikálni a dolognak. Szóval ne engem minősíts, hanem a kérdésre válaszolj ha van értelmes véleményed.

Mondjuk gondold végig, ha megvezette a volt férjét nekem elmondja az igazat? De most tényleg... Persze magát a minden kétséget kizáró apaságit nem itt fogjuk kiállítani, nem is az a célom. Feszeget a kérdés, ennyi. De és igen, meg fogom kérdezni, de ez nagyon kényelmetlen nekem. Nem folytat az ember hetente ilyen jellegű beszélgetést a párjával. Tényleg nem érted?

2020. aug. 4. 07:46
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
7 Majd ha a te életed makulátlan lesz-mert közel sem az- és példamutató életet tudsz felmutatni-mert eddig inkább megvetendő, mint példamutató, majd akkor ugass más nőről. Akkor. De addig jobb ha pont te befogod a szádat, és mélyen hallgatsz, főleg akkor ha az általad pocskondiázott nő messze magasabb szinten áll emberségből, egyenességből-mint te.
2020. aug. 4. 07:46
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

9 Ha valaki ostoba, és elméleteket gyárt-önmagából merítve, attól a másik ember nem lesz ostoba.

Kevesebb regényt olvass, mert látható neked árt:D

2020. aug. 4. 07:49
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a kérdésben összehasonlíthatatlan a két nem!! Egy férfi biológiai mivoltából adódóan nem tud ilyet tenni, így ez teljesen irreleváns.
2020. aug. 4. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!