Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságpárti hölgyek! Választanátok, választottatok párotoknak egy már elvált férfit? Vagy nektek párválasztásnál szempont volt az, hogy a kedveseteknek mindenképp veletek legyen az első házassága?
Az én férjem elvált, de én is, úgyhogy ez nem volt probléma. Mindketten nagyon fiatalon jöttünk össze az exünkkel, neki 10, nekem 7 évig tartott. Tanultunk a hibáinkból és vigyázunk a házasságunkra. 7 éve vagyunk együtt.
Őt kiröhögték a szintén elvált barátai, hogy megint megnősül, mert elég csúnya válása volt. Igaz az egyikük 5 éve egyedül van, a másik meg évek óta egy szar kapcsolatba, és folyton a barátnője orra alá dörgöli, hogy ő aztán sose veszi el feleségül.
Mi boldogok vagyunk, nem mindenkinek sikerül elsőre.
Most miért pontoztátok le a másodikat? Ez is egy vélemény.
Én őszinte leszek: fiatal vagyok ahhoz, hogy opció legyen nálam egy elvált pasi. Tudom, hogy ez bunkó, de amíg tudom, hogy tudok szerezni a korosztályomból egyedülálló férfit, addig nem kezdenék elválttal. Később persze ez árnyaltabb lesz, mivel idővel megfordul az arány, azért 35-40 körül már több az elvált mint a simán egyedülálló, akkor ha úgy hozná az élet, benne lennék.
Tudom, hogy ezért meg leszek lincselve, de ez én vagyok, és nem is feltétlenül ez a helyes hozzáállás, de ez van.
Ez nekem életkortól függ. Ismerek olyan pasit, aki 24 évesen már túl volt egy váláson (összesen 3,5 évig volt együtt a nejével, 2 évig jártak, 1,5 év házasság). Ilyen férfivel egyáltalán nem kezdenék, mert ez azt mutatja, hogy megfontolatlan.
30 körül már nem feletétlen gondolom így.
Gyerekes férfival nem jönnék össze egyáltalán, semmilyen körülmények között HA nekem nincs gyerekem, mert én csak olyan férfival vagyok hajlandó megházasodni és gyereket vállalni, akinek én vagyok az első. Egy gyerekes férfinak (jó esetben) a gyereke az első, ennél fogva nem én lennék az, így nem érezném ugy (elromlott a hosszu u betűm), hogy 100%-ig számíthatok rá. Ha meg gyerek mellett én vagyok az első, és a gyerekkel nem törődik ugy, akkor meg az is sok rosszat árul el róla.
Ha nekem is van gyerekem, akkor meg már összejönnék gyerekes férfival, így "egyenlő" lenne a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!