Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok-e Szegeden olyan helyet, ami így télen is jó lehet első randihoz? (Fontos szempont, hogy ne legyen zajos, nyugodtan lehessen beszélgetni)
Menjetek el kávézóba, cukrászdába, teázóba. Pl. vagy egy kávézó, ahol van sajt- meg csokifondü.
Vagy menjetek el vmi kiállításra, ott a kiállítási darabok adnak témát.
Vagy koripálya esetleg.
Első válaszolónak: hasonlókon gondolkoztam magam is, csak konkrét helyeket alig tudok (ezekről még szívesen olvasnék több javaslatot). Meg is kérdezném, hogy melyik kávézóra gondoltál, ahol sajt és csokifondü van?
A Cooltour Caféról kinek mi a véleménye? Ezt valaki eléggé jónak mondta. Meg tudtok-e ebben erősíteni?
A Vadaspark szerintem inkább napos, kellemes, legalább tizensok °C fokos időben lenne jó élmény, ami esetleg még eszembe jutott: nemrég adtak át új üvegházat a Füvészkertben, ezt szinte biztos, hogy ő sem látta még.
Ha jönnek még konkrét ötletek (teaházak, kávézók, éttermek, vagy a többi), szerintem jó előre megnézném magamnak ezeket a helyszíneket. Sokat fogtok vele segíteni. A lényeg, hogy minél különlegesebbet szeretnék, mert Ő is az nekem :)
Igen, ez az. Smooth kávézó, az Oskola utcában van.
Kávézók közül szerintem a Nyugi elég nyugis:D Mondjuk romantikusnak nem mondanám:) De én szeretem a Dóm cukrászdát is.
Esetleg nézd meg ezt: [link]
Épp most láttam a szórólapját, tökre megtetszett. Mondjuk két embernek sajnos elég húzós az ára:( Ha többen mentek, az meg már nem randi:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!