Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól élhet úgy az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól élhet úgy az ember ahogy végre szeretne?

Figyelt kérdés

Felnőttek a gyerekek, megdöglött a kutya, letelt a lakáshitel, otthagyom a munkahelyem az undok főnökkel, a társam úgyis csak barátként szeret elhagyom.

Vagy életünk végéig felelősek vagyunk azért amit megteremtettünk magunk körül?

2020. aug. 2. 16:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy a gyerek nem tart vissza semmiben? Ne mondja nekem senki, hogy ugyanolyan egyszerű kapcsolatból kapcsolatba ugrálni, ha van gyerek, mint amikor nincsen!

Amúgy szerintem amíg bárki függ tőlünk (az én kutyáim pl. nem megdögleni szoktak, hanem meghalni), aki tényleg nem tud magáról gondoskodni, addig nem dobhatjuk el csak úgy a felelősséget magunktól. Nem akkor váltok állást, amikor én szeretnék, nem akkor megyek bele egy új szerelembe, amikor az érkezik és sorolhatnám, mi mindent nem csinálok, ha függnek tőlem. Én már nagyon régóta szívesen munkahelyet váltanék, de a gyerekemnek ez a létező legjobb, mert hamarosan iskolás lesz és olyan munkahelyem van, ahova suli után bármikor bejöhet és eltölthet 1-2 órát, amikor majd végzek én is a munkával. Ha máshol dolgoznék, ingáznom kéne, kb. este 6-ig fogalmam sem lenne, hol jár és mit csinál a kisgyerekem iskola után. Talán érthető, hogy nem akkor váltok munkahelyet, amikor azt az érzéseim szerint tenném.

2020. aug. 2. 23:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Én egyedülálló anyaként is majdnem úgy élek ahogy szeretnék. Vannak hobbijaim, a gyerkőccel is tudok utazni, vagy ha apa vigyáz rá, nélküle. Sportolok, jól érzem magam. Randizni is el tudok menni, és mivel nem akarok kapcsolatból kapcsolatba ugrálni, hanem komolyat keresnék, nem tart vissza a gyerek. Egyedül a munkahely váltás az, ami gondot okozna, de ezt az áldozatot bevállalom érte, mert szeretem és fontosabb nekem ő. Ettől még tök jól élek, nem érzem, hogy várnám, hogy változzon a dolog.
2020. aug. 3. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!