Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted Viszkok Fruzsi kapcsolatban van?
40.
Értelmileg nincsenek problémáim (dacára annak, hogy próbálod ezt a hatást kelteni) - lelkileg annál több, de az mindig is volt, mindig is lesz. De 1-1 ilyen feledhető "vitán" kívül más bajom még nem volt ebből.
Erre is lett válaszolva - hol és mikor pontosan? A sok személyeskedő sértés-kísérlet között nehéz kihámozni a lényeget.
- Ki mondta, hogy az általános műveltség része?
- Nem, senki sem mondta, hogy attól vagy kevesebb, hogy nem ismersz valakit.
- És nem. Újra és újra nem kell tudnod. Ezt sem mondta senki...
- És NEM, senki sem ítélt el téged azért, amiért... Olvasd vissza, már leírtam.
- Fogd már fel: SENKI, érted, SENKI nem írta, hogy ismerned kell. Te mantrázod ezt már tegnap óta.
Megfelel?
42.
Jó. Akkor viszont semmi probléma nincs azzal, ha nem ismerem és ezt fel is vállalom.
Summa summarum: Nem ismerem és nem is kívánom megismerni. Kellemes lezárás.
Miért, ki írta, hogy probléma, hogy nem ismered? Konkrétan a most bemásolt szövegben is benne van, hogy nem probléma... :D Most újra magadnak mondasz dolgokat?
És az is le volt írva, hogy mi a probléma. Azt is másoljam be?
A lezárás az lenne, ha nekiállnál feldolgozni a problémáid. Hidd el, te is jobban járnál.
44.
Ha létezne ingyenes módja ennek, már rajta lennék. Viszont ilyet még nem találtam. Pénzem pedig nincs, amit nélkülözni tudnék.
Atya ég, én csak néha meg szoktam nézni egy kedves lány könyvajánlós videóit a youtube-on, de most megtudhattam III.Edricus Anxious-tól, hogy reklámfüggő vagyok aki VV-s celebekért rajong. :DDDDDDDDDD
Azigen.
Amúgy nem tudom, még a lakásberendezős sorozatát néztem anno, annak az elején beszélt arról hogy nem szereti mostanság kiteregetni a magánéletét, szóval könnyen lehet hogy kapcsolatban van, de ki tudja.
47.
Gyenge és szándékos félreértelmezési kísérlet.
49.
Az értelmesebb, hosszabb cikkek ahol megjelenik egy termék promója is, de nem főszerepeben - teljesen rendben vannak. Egyedül pontosan ezekkel a félperces szarokkal van baj, amik a tévében mennek lehetőleg tízpercenként megszakítva az addigi műsort és persze jóval hangosabb frekvencián, mint a sima adás. De az a sok szar ami akkor megy, egyszerűen nevetségesen infantilis, sokszor gyomorforgató és a végtelenségig ismételt. Régi példákat tudok csak, de tényleg az ilyenek, ahol a kocsi felfut az épületek oldalára, meg részegek bizonygatják, hogy mennyire fincsi a Lóbányai, és persze ottvannak a szexista tusfürdőreklámok lehetőleg a tusfürdőtől elélvező zuhanyzó nőkkel. Röhejesek. A wc papír és mindenféle torokváladék-megszüntető reklámokra még gondolni sem kellemes.
De a technikai fejlődést úgyis szemmel tartja az ember, az pedig le van szarva, ha épp kijön egy újabb gagyi mosópor vagy krémtúró. A megszokott márkát úgysem fogok lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!