Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted Viszkok Fruzsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted Viszkok Fruzsi kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 22:27
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
0%

40.

Értelmileg nincsenek problémáim (dacára annak, hogy próbálod ezt a hatást kelteni) - lelkileg annál több, de az mindig is volt, mindig is lesz. De 1-1 ilyen feledhető "vitán" kívül más bajom még nem volt ebből.

Erre is lett válaszolva - hol és mikor pontosan? A sok személyeskedő sértés-kísérlet között nehéz kihámozni a lényeget.

2020. júl. 28. 13:09
 42/59 anonim ***** válasza:
100%

- Ki mondta, hogy az általános műveltség része?

- Nem, senki sem mondta, hogy attól vagy kevesebb, hogy nem ismersz valakit.

- És nem. Újra és újra nem kell tudnod. Ezt sem mondta senki...

- És NEM, senki sem ítélt el téged azért, amiért... Olvasd vissza, már leírtam.

- Fogd már fel: SENKI, érted, SENKI nem írta, hogy ismerned kell. Te mantrázod ezt már tegnap óta.

Megfelel?

2020. júl. 28. 13:14
 43/59 anonim ***** válasza:
0%

42.

Jó. Akkor viszont semmi probléma nincs azzal, ha nem ismerem és ezt fel is vállalom.

Summa summarum: Nem ismerem és nem is kívánom megismerni. Kellemes lezárás.

2020. júl. 28. 13:19
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ki írta, hogy probléma, hogy nem ismered? Konkrétan a most bemásolt szövegben is benne van, hogy nem probléma... :D Most újra magadnak mondasz dolgokat?

És az is le volt írva, hogy mi a probléma. Azt is másoljam be?

A lezárás az lenne, ha nekiállnál feldolgozni a problémáid. Hidd el, te is jobban járnál.

2020. júl. 28. 13:24
 45/59 anonim ***** válasza:
0%

44.

Ha létezne ingyenes módja ennek, már rajta lennék. Viszont ilyet még nem találtam. Pénzem pedig nincs, amit nélkülözni tudnék.

2020. júl. 28. 13:27
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Ez jo kis thread volt🍿🍿
2020. júl. 28. 15:21
 47/59 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég, én csak néha meg szoktam nézni egy kedves lány könyvajánlós videóit a youtube-on, de most megtudhattam III.Edricus Anxious-tól, hogy reklámfüggő vagyok aki VV-s celebekért rajong. :DDDDDDDDDD

Azigen.

Amúgy nem tudom, még a lakásberendezős sorozatát néztem anno, annak az elején beszélt arról hogy nem szereti mostanság kiteregetni a magánéletét, szóval könnyen lehet hogy kapcsolatban van, de ki tudja.

2020. júl. 28. 15:36
 48/59 anonim ***** válasza:
0%

47.

Gyenge és szándékos félreértelmezési kísérlet.

2020. júl. 28. 21:50
 49/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt semmi felreertelmezes benne, ez volt leirva, aki ilyeneket nez az gyakorlatilag reklamokat nez xD Mondjuk ezt a reklamfobiat sem ertem, honnan kellene amugy uj termekekrol ertesulni, ha nem reklamokbol? (Most nem a fel perces TV reklamokra gondolok.) Mert mondjuk attol nem fogom megtudni, valami jo-e, ha megtetszik a boltban a csomagolasa.
2020. júl. 28. 22:30
 50/59 anonim ***** válasza:
0%

49.

Az értelmesebb, hosszabb cikkek ahol megjelenik egy termék promója is, de nem főszerepeben - teljesen rendben vannak. Egyedül pontosan ezekkel a félperces szarokkal van baj, amik a tévében mennek lehetőleg tízpercenként megszakítva az addigi műsort és persze jóval hangosabb frekvencián, mint a sima adás. De az a sok szar ami akkor megy, egyszerűen nevetségesen infantilis, sokszor gyomorforgató és a végtelenségig ismételt. Régi példákat tudok csak, de tényleg az ilyenek, ahol a kocsi felfut az épületek oldalára, meg részegek bizonygatják, hogy mennyire fincsi a Lóbányai, és persze ottvannak a szexista tusfürdőreklámok lehetőleg a tusfürdőtől elélvező zuhanyzó nőkkel. Röhejesek. A wc papír és mindenféle torokváladék-megszüntető reklámokra még gondolni sem kellemes.

De a technikai fejlődést úgyis szemmel tartja az ember, az pedig le van szarva, ha épp kijön egy újabb gagyi mosópor vagy krémtúró. A megszokott márkát úgysem fogok lecserélni.

2020. júl. 28. 22:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!