Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted Viszkok Fruzsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted Viszkok Fruzsi kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 22:27
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
97%

Feladom. Újra és újra olyanról beszélsz, amiről senki. Nem, senki sem mondta, hogy attól vagy kevesebb, hogy nem ismersz valakit. Attól vagy kevesebb, hogy hangoztatod, hogy valamit nem tudsz, magadnak mondasz ellent és hasonlók.

És nem. Újra és újra nem kell tudnod. Ezt sem mondta senki... De, ha valamit nem tudsz, akkor ne állítsd róla inkább semmit.

Kicsit olyan, mintha nem is velem beszélgetnél vagy nekem válaszolnál, hanem a saját frusztrációidnak.

2020. júl. 28. 00:23
 22/59 anonim ***** válasza:
2%

21.

Tudod mit? Engem nem zavar, hogy ezt nem tudom, mert pont nem érdekelnek az ilyen pár másodpercig felkapott dolgok, amik már arra jogosítják fel pl. a kérdezőt, hogy az illető magánéletében vájkáljon. És nem ez az első példa itt, volt már más reklámszereplő vagy termékarc kapcsán is hasonló kérdés.

De ha elítélendő az, hogy engem pont nem érdekelnek ez a dolog - akkor ítélj el - úgyse érdekel. Úgyis lesz olyan, aki nem teszi. Én inkább maradnék a valóban fontos és érdekes ismert személyek (írók, költők, művészek, spontán befutott zenészek, történelmi alakok, tehetségesebb videósok) megismerésnél. Aktuálisan mesterségesen előtérbe tolt reklámemberek nem foglalkoztatnak.

2020. júl. 28. 00:29
 23/59 anonim ***** válasza:
97%

Édesistenem...

Hányszor írod még le, hogy téged nem érdekel, hogy nem ismered? Már mindenki felfogta. Te viszont semmit sem fogtál fel abból, ami neked lett írva. Te tényleg magaddal beszélgetsz csak?

És NEM, senki sem ítélt el téged azért, amiért... Olvasd vissza, már leírtam. Próbálj meg pár egyszerű, magyar mondatot értelmezni. Remélem, ez azért szerinted is hozzátartozik az általános műveltséghez...

És azt is már párszor leírtad, hogy neked kik érdekesek.

2020. júl. 28. 00:33
 24/59 anonim ***** válasza:
2%

23.

Te se írtál semmit, csak egyszerű fikázásokat azért, mert nem ismerem ezt a figurát és ezt fel is vállalom.

2020. júl. 28. 00:34
 25/59 anonim ***** válasza:
96%
Mármint, ennyit fogtál fel. De, ettől függetlenül, írtam más dolgokat is.
2020. júl. 28. 00:50
 26/59 anonim ***** válasza:
2%

25.

Igen, jutott pár olcsó személyeskedés is, a vélt vagy valós hibáimat kifigurázandó, illetve néhány "Micsoda dolog ez, hogy nem ismered a számodra ismeretlen személyt és így le merted húzni ezért". Aztán belekötöttél abba, hogy az elején véletlenszerű embernek írtam, utána pedig celebnek MIUTÁN a nyolcadik válaszból erre következtettem, ezt a részt figyelmen kívül hagyva.

A célja pedig annyi volt, hogy most nagyon keménynek érzed magad, legyőzted "a rossz ember" és ezzel illúzióját kelthetted annak, hogy mennyire jó és igazságos személy vagy. (És most azért személyeskedem, mert te már megtetted korábban többször is) De ezen az oldalon vannak még hasonlóan páran, ezt nevezzük képmutatásnak, esetleg bizonyos szemszögből arroganciának.

2020. júl. 28. 00:58
 27/59 anonim ***** válasza:
97%

Ismét újra megmutattad, hogy mennyire képtelen voltál egyszerű mondatokat felfogni.

Nem, nem győztem le senkit. Maximum saját magad győzted le. És nem, rossz embernek sem tartalak, csak sajnállak, hogy ennyi frusztráció gyűlt össze benned és ennyire nem vagy képben alapvető szövegértelmezési dolgokkal sem.

2020. júl. 28. 01:01
 28/59 anonim ***** válasza:
2%

27.

Mivel alapvető célod a kötözködés, teljesen mindegy mit írok. Nem is viszem túlzásba. Holnapra úgyis elfelejtődik, te pedig egy számomra ismeretlen figura vagy, így abszolút nem is számít mit gondolsz rólam. Elítélhetsz, úgysem érdekel. Én nem érzem magam kevesebbnek csak azért, mert nem ismerek valami felkapott bohócot, vagy mert szerinted nem értem amit mondasz. Pontosan értem. Csak nem érdekel. Nem is fog érdekelni, nem tudod elérni. Számomra ismeretlen emberek véleménye nem érdekel. Miért is érdekelne? Mi oka volna? Ez a kérdésben említett figura pedig annyira lehet fontos és ismert, mint anno Afroninja meg a többi baromság - és amit el is felejt majd a világ, viszonylag hamar. Nem valami történelmileg fontos személyről beszélünk, hogy érdemes legyen megjegyezni.

És jöhet a menetrendszerű "de hát nem érted amit mondok, mert hülye vagy" okoskodásod.

2020. júl. 28. 01:10
 29/59 A kérdező kommentje:
Nem ezért írtam ki a kérdést :D és nem, nem összejönni akarok vele, nő vagyok, érdekelt pusztán, nem gondoltam, hogy ekkora veszekedés lesz belőle :o
2020. júl. 28. 08:24
 30/59 anonim ***** válasza:
96%

29.-re.

Nyugi, csak ez az incel 3. eredikosztius gyerek játssza a "Nekem nincsenTV-mmerannyiraértelmiségi wokosztcsakoroszirodalmatolvasokeredetibenprolik." figurát.

2020. júl. 28. 08:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!