Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted Viszkok Fruzsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted Viszkok Fruzsi kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 22:27
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
0%

30.

Incelezés (ami amúgy nem jött be, mert több kapcsolatom is volt a múltban, így ez annyira hiteles, mintha homoszexuálisnak titulálna valaki - ez mondjuk 10 éve volt rendszeres az akkori nicknevem eltorzításával - van ami nem változik, mint ez a primitív "sértegetési" taktika) és a nicknév eltorzítása - többre nem futja? Filmeket és sorozatokat nézek amúgy, csak reklámot nem. És sokkal jobb érzés nem látni a sok irracionális baromságot, amikor a kocsi felfut az épület oldalára meg az alkoholisták bizonygatják, hogy milyen "frankó" sör a Sorpóni ászok.

29.

Ez nem veszekedés volt, az kicsit másmilyen lett volna. Inkább csak leírhattad volna a kérdésben, hogy ki ez a karakter és miért kellene ismerni, akkor semmi probléma nincs, de így csak egy név alapján simán lehetne az adott személy valami gagyi youtube-videós vagy insta-bohóc is. Kb. pont annyira ismerős lenne ezek valamelyike is.

2020. júl. 28. 12:05
 32/59 anonim ***** válasza:
91%
Öhm... Tehát, ennek az oldalnak úgy kéne működnie, hogyha te valamit nem tudsz, akkor ad mindenhez valami lábjegyzetet? És akkor "semmi probléma nincs"? Miért, amúgy volt bármi probléma azon kívül, hogy saját magad járattad le?
2020. júl. 28. 12:09
 33/59 anonim ***** válasza:
0%

32.

Én nem érzem lejáratásnak, meg ki előtt? Te vagy itt, én, a kérdező meg még egy válaszoló. Hű meg ha, 4 ember. Jujj. Ha nagyon törekednék rá, már ma egyenlíthetném a dolgot simán elérem az ellenkezőjét 4 embernél egy nap alatt.

És ugyanígy fordítva is kérdezhetnék, miért kellene ismernem valakit akit szerinted kellene? És akinek személye csak egy rétegnek ismerős, akik a DM (és konkurenaóciájának) törzsközönsége és a reklámőrültek? Ez olyan, minthogy haver simán felsorolja az összes ismeretlen focicsapat tagjait - de ettől még másnak nem kell ismernie a Szúnyospuszta SC tagjait. Én is ismerek pár olyan ismertebb személyt akit valószínűleg itt mások nem - de ha kérdést is írok ki valamelyikről, biztosan kifejtem kiről is van szó, mert nem tartom evidensnek, hogy mindenki másnak is ismernie KELL. "Mert csak".

2020. júl. 28. 12:21
 34/59 anonim ***** válasza:
100%

Újra feltettél olyan kérdést, amire már többen, több választ is írtak. Oké, hogy még azt sem veszed észre, hogy lejáratod magad, de ettől függetlenül ezt csinálod.

Igazából az lett volna a meglepő, ha leesik neked ez a dolog.

Fogd már fel: SENKI, érted, SENKI nem írta, hogy ismerned kell. Te mantrázod ezt már tegnap óta.

2020. júl. 28. 12:23
 35/59 anonim ***** válasza:
0%

34.

De a nyolcas válaszoló először. "Ja, ismeretlen. Azért van terméke több boltban is és elég nagy nézettsége."

Ez elég csúnyán utalás arra, hogy "Hát azé' nagy a nézeccsége ezé ismerni kőne ám".

Csak azért, mert valakinek "nagy a nézettsége" akkor már nem lehet ismeretlen a számomra? Dehogynem. Mert egy olyan dologban nagy a "nézettsége" ami számomra nem fontos. Ezért írtam utána példának a tahóvilágot, instát meg a többi szart, mert ott is sokaknak nagy a nézettsége - mégsem ismerem egyiket sem. És nem fogom magam rosszul érezni emiatt - ahogy az itteni 3 ember "nagy elítélése" (amiből az egyik te vagy - nem számítasz, a másik figura pedig olcsó szóviccekkel operál ami máris kizárja annak esélyét, hogy számítson) is hidegen hagy.

Na, várom a szokásos beszólást - hátha egyszer sikerül is.

2020. júl. 28. 12:29
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem utalás arra, amit a te frusztrált elméd belelát a dolgokba. Egyszerűen, ha TE valakit nem ismersz, attól még nem lesz automatikusan ismeretlen.

És újra ugyanolyan kérdéseket teszel fel, amikre már válaszoltak. Komolyan kérdezem: Neked van valami speciális papírod?

"Na, várom a szokásos beszólást - hátha egyszer sikerül is."

Én meg azt várom, hogy nekiállj felfogni egyszerű, magyar mondatokat. Hátha, egyszer sikerül is...

2020. júl. 28. 12:33
 37/59 anonim ***** válasza:
0%

"Egyszerűen, ha TE valakit nem ismersz, attól még nem lesz automatikusan ismeretlen."

És ha TE ismered, akkor másnak is ismernie kell automatikusan? Ez ugyanolyan jogos kérdés, mint a tied.

A dolog nem így működik, szerintem senki nem lesz rosszabb vagy jobb, mert ismer vagy épp nem ismer valakit. Min változtat ez? Semmin.

Na, egy újabb gyenge sértési kísérlet a végére - de mivel senki nem olvassa ezt rajtunk kívül (esetleg a kérdező még), így teljesen irreleváns is, te próbálsz arra utalgatni, hogy én hülye vagyok, én és a valódi ismerőseim - szóval nem ilyen netes random emberek - tudják, hogy nem így van, innentől pedig nem is számít a rosszindulatú utalgatásod.

2020. júl. 28. 12:40
 38/59 anonim ***** válasza:
93%

A kerdesre válaszolva:

Azt hiszem, hogy kibekult a Pamkutyas Belaval

2020. júl. 28. 12:40
 39/59 anonim ***** válasza:
0%

38.

Ezt nevezik bulvárnak.

2020. júl. 28. 12:42
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

"És ha TE ismered, akkor másnak is ismernie kell automatikusan? Ez ugyanolyan jogos kérdés, mint a tied."

Ember... Erre már egy csomószor lett neked válaszolva... :D Legalább már tízszer feltetted ezt a kérdést és lett is neked többször válaszolva.

"A dolog nem így működik, szerintem senki nem lesz rosszabb vagy jobb, mert ismer vagy épp nem ismer valakit. Min változtat ez? Semmin."

Hú... Erre is lett már válaszolva. Vedd már a fáradtságot, hogy visszaolvasod.

Komolyan érdekel: Neked van valami speciális papírod? Mert az alapján, amit itt művelsz és az alapján, hogy erre nem válaszoltál, akkor remélhetőleg igen. Ha nincs, akkor érdemes lenne felkeresned egy szakembert.

2020. júl. 28. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!