Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted Viszkok Fruzsi kapcsolatban van?
10.
Nem az általános műveltség része ismerni minden második gagyi termék aktuális reklámarcát, akit éppen előtérbe tolnak, hogy kicsit növeljék az eladásokat. És nem is kívánom ismerni, mert egyszerűen nem érdekel. Biztos én is láttam már akkor valamelyik reklámképen, de ezek ilyen "ki nem szarja le" dolgok.
10 Gondolom bantja, hogy valaki elert valamit, amit o nem. Viszkok Fruzsi szerintem egy eleg artatlan “celeb”, nem csinal fszsagokat, nem mond hulyesegeket, problemamentes, szerintem ot nem nagyon lehet kritizalni, maximum valakinek unalmas, nem jon be, ennyi. A VV-vel semmikepp nincs egy szinten :D
De van aki automatikusan utal mindenkit, aki sikeres, ez ilyen🤷🏼♀️
12.
De ettől már ismerni kellene? Miért?
És könnyű ezzel letudni, hogy "há aki nem icsmeri automaticsan az mind irigy oszt azé" - nevetséges.
#11: Már megint olyanokkal dobálózol, amit a kutya nem kérdezett. Ki mondta, hogy az általános műveltség része? Senki. Honnét tudod, hogy gagyi a termék, ha nem is használtad még, mert azt sem tudod, melyik termékről van szó?
Oké, hogy nem kívánod ismerni, de minek reklámozod azt, hogy valamit nem tudsz? És miért ilyen frusztráltan?
#12: Ja, erről lehet szó. Oké, vannak tényleg gagyi celebek, de Fruzsi azért tényleg normálisan csinálta, amit csinált, nem balhézott és ért ahhoz, amiről beszél. Kb. ugyanolyan munkát nyom, mint egy üzletkötő vagy egyéb, csak ő híres. Hát, akkor ő gonosz... :D
14.
Mert itt szerepel egy kérdésben úgy feltéve, mintha ez valami köztudott dolog lenne, azzal együtt, hogy neki milyen a magánélete - amihez senkinek semmi köze nincsen amúgy.
Ilyen erővel kérdezhetnénk az megyekettő focistáiról is, meg ilyenek.
14.
Amúgy a nyolcadik válaszoló csinált úgy, mintha őt ismerni "alap dolog" lenne. Pedig nem valami ismert költő, sportoló, zenész, művész vagy színész.
#15: Te magad is leírtad, hogy celeb. Először úgy, hogy ismeretlen, aztán ismert. Ha celeb, akkor jó páran ismerik és nem véletlenül lett ám kiírva róla a kérdés... Ráadásul, mint látható, azért nem csak 1 válaszoló volt képben azzal kapcsolatban, hogy kiről van szó.
Szóval, miután kérdésekre nem tudsz válaszolni és itt tipródsz a szűz szintű gyerekes frusztrációdban, esetleg mondanál egy megyekettő focistát, akinek terméke van 2 hazai boltban is?
17.
Tehát mind a gagyi reklámokon éltek - ezzel nem dicsekednék. De elég lett volna a kérdésben kifejteni, hogy kiről is van szó, mert nem mindenki reklámőrült (nekem tévém sincs, pont ezért, mert nem vagyok kíváncsi a primitív reklámokra, és nem éreztem magam rosszul mikor nem értettem a hülye utalásokat valamelyik reklámra sokáig) és figyeli meg kényszeresen a véletlenszerű termékeket a DM-ben, amire szüksége sincs.
De teljesen mindegy mit mondok, úgyis belekötsz majd, mert... igazából "mert csak". Éljen soká a fogyasztói társadalom, ismerjünk minden reklámarcot, lehetőleg az illető magánéletével együtt.
#18: Éééés ismét olyanokkal dobálózol, amiről senki sem beszélt. Hol dicsekedtünk, hogy gagyi reklámokon élünk? Hol dicsekedtünk azzal, hogy egyáltalán reklámokon élünk? Állításod szerint továbbra sem tudod, hogy miről van szó, akkor honnét tudod, hogy gagyi reklámokról van szó...
Áh, hagyjuk. Eddig sem voltál képes válaszolni kérdésekre, csak szemellenzőt felhúzva hajtottad, hogy te nem tudsz valamit és az milyen jó.
Senki sem kötött beléd mercsakazér', hanem simán saját magad járattad le, hogy a tudatlanságod reklámoztad magas lóról, aztán magadnak mondtál ellent és azt sem tudtad, hogy miről beszélsz.
Tényleg ideje lenne becsajoznod.
19.
Én nem érzem tudatlanságnak azt, hogy egy ideig-óráig szerinted híres figurát nem ismerek. Ha valami elismert művész lenne, vagy ilyesmi, akkor azt mondom igen, de így... Nem hiszem, hogyha valaki nem ismeri az kevesebb lenne ettől.
És miért kellene tudnom, miről van szó, ha nem ismerem, mert NEM SZÜKSÉGES ismernem? Nincs pozitív hozadéka az információnak, ismerete nem jelent semmi pluszt. Úgyhogy most sem fogom megjegyezni, mert nem érdekel. És ezek után sem fog. Letudom azzal, hogy valami éppen felkapott holmi reklámarca és így ennyi. Sokaknak persze ez is elég ahhoz, hogy elbűvölje őket az adott dolog - ezért is hatnak rátok a reklámok ilyen erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!