Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek? husszu szoveg
19 eves srac vagyok soha nem volt baranom
Par honapja elkezdtem beszelgetni egy lannyal (facebookon irogatott/irogat de idaig volt baratja max masfel hete dopta mert megcsalta ( elotte irogatta es beszeltuk a randit) de meg mindig heves bonyolult a kapcsolata vele es ezen felul meg beszel az az elotti parjaval is (egyik legjobb baratja.
De fokepp en keresem facebookn is
Tegnap le akartan vele zarni az egeszet facebookn is vissza allitottam a nevet es mar rogton jot a szoveg hogy miert baj van ?
En szepen megirtam hogy Biztos felre ertettem valamit es hadjuk az egeszet es akkor leirta hogy en tetszek neki randizni szeretne meg tobbet talizni ezt most mire veljem ? De o szinte soha nem ir ram
Meg koszonem a normalis valaszokat most eleg labilis a lelki helyzetem
Szerintem hagyd.
Túl bonyolult a szerelmi élete, szerintem ő maga sem tudja mit akar és kitől. Maximum jól esik neki, hogy ha egyik nincs kéznél, akkor ott a másik.
Koszonom a valaszokat
En is hasonloan lattom mint az elso es a masodik valaszolo
Meg johetnek valaszok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!