Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek? husszu szoveg

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek? husszu szoveg

Figyelt kérdés

19 eves srac vagyok soha nem volt baranom

Par honapja elkezdtem beszelgetni egy lannyal (facebookon irogatott/irogat de idaig volt baratja max masfel hete dopta mert megcsalta ( elotte irogatta es beszeltuk a randit) de meg mindig heves bonyolult a kapcsolata vele es ezen felul meg beszel az az elotti parjaval is (egyik legjobb baratja.

De fokepp en keresem facebookn is

Tegnap le akartan vele zarni az egeszet facebookn is vissza allitottam a nevet es mar rogton jot a szoveg hogy miert baj van ?

En szepen megirtam hogy Biztos felre ertettem valamit es hadjuk az egeszet es akkor leirta hogy en tetszek neki randizni szeretne meg tobbet talizni ezt most mire veljem ? De o szinte soha nem ir ram

Meg koszonem a normalis valaszokat most eleg labilis a lelki helyzetem

2016. ápr. 29. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd.

Túl bonyolult a szerelmi élete, szerintem ő maga sem tudja mit akar és kitől. Maximum jól esik neki, hogy ha egyik nincs kéznél, akkor ott a másik.

2016. ápr. 29. 20:03
 2/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem beszéld meg vele, hogy nem akarsz egy lenni a sok közül akivel kavar. Ha meg mégis úgy gondolnád, akkor találkozz vele aztán meglátod hogyan tovább.
2016. ápr. 29. 20:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat

En is hasonloan lattom mint az elso es a masodik valaszolo

Meg johetnek valaszok :)

2016. ápr. 29. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Felek attol hogy ha valami lenne is koztunk utana meg szarab lenne es teljesen tonkre tenne
2016. ápr. 29. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen emberekkel NEM szabad foglalkozni!!!
2016. máj. 1. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!