Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragszanak a nők és barátok is egy munkanélkülire?
Egyre több barátom elhagy a munkanélküliségem miatt és barátnőm is lehetséges ezért nincs (igaz régen dolgoztam pár hónapot és akkor sem volt nő).
Amúgy érettségim van, fizikai munkát sajnos nem igen végezhetek mert szívbeteg vagyok (éjszakázást végképp nembirom). Irodába meg sajnos nem vesznek fel kis városról van szó minden jó meló foglalt.
Szüleim nem milliomosak de eltartanak úgy ahogy és elég igényes vagyok nem trógerul járok és sosem kértem még kölcsön senkitől (nem is fogok).
Ti is utálnátok??
F/28
19-es irodai adminisztrátor voltam tavaly 4 hónapig és a kolléganőm egy 31 éves diplomás nő volt akinek most ugyanúgy nincs munkája mint nekem.
Nincs protekciód itt nincs munka ez nem Budapest, de oké ti is olyanok vagytok mint a haverjaim: aki nem dolgozik nem is ember... a kérdés lényege kiderült.
#16 “ha nincs munkád, nem érsz semmit és nem lesz hasznuk belőled“.
Akinek van munkája, az általában nem szorul rá arra, hogy másokat kihasználjon, ez inkább a munkanélküliekre jellemzō....
Van egy öregasszony barátném, már 70 körül.
Volt infarktusa szívműtétje, valami értágító csövet szereltek a kijövő artériara, stb
Azért vágta tönkre a Covid , mert elküldték a munkahelyéről. Alig tudtam lebeszélni az öngyilkosságról.
Most meg kicserélték megint.
Kelhet fél 5-kor, hogy 6-ra beérjen a nyomdába, este 7-re ér haza, van nap, hogy 11 km-et gyalogol, ha könyvet hordanak össze.
Fel van dobódva, de idén is megy Balatonfüredre a szívkórházba.
Kicsit magasabb az energia szintje, úgy tűnik.
Te meg ülsz otthon, se pénzed, se élményed, se témád, hát mi benned, ami érdekes lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!