Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért haragszanak a nők és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszanak a nők és barátok is egy munkanélkülire?

Figyelt kérdés

Egyre több barátom elhagy a munkanélküliségem miatt és barátnőm is lehetséges ezért nincs (igaz régen dolgoztam pár hónapot és akkor sem volt nő).

Amúgy érettségim van, fizikai munkát sajnos nem igen végezhetek mert szívbeteg vagyok (éjszakázást végképp nembirom). Irodába meg sajnos nem vesznek fel kis városról van szó minden jó meló foglalt.

Szüleim nem milliomosak de eltartanak úgy ahogy és elég igényes vagyok nem trógerul járok és sosem kértem még kölcsön senkitől (nem is fogok).

Ti is utálnátok??

F/28

2020. júl. 25. 18:35
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

19-es irodai adminisztrátor voltam tavaly 4 hónapig és a kolléganőm egy 31 éves diplomás nő volt akinek most ugyanúgy nincs munkája mint nekem.

Nincs protekciód itt nincs munka ez nem Budapest, de oké ti is olyanok vagytok mint a haverjaim: aki nem dolgozik nem is ember... a kérdés lényege kiderült.

2020. júl. 29. 16:03
 22/28 anonim ***** válasza:
76%
Nézd, minden kertelés nélkül: aki nem dolgozik, az mindig egy élősködő lesz valaki nyakán, mert másnak kell eltartania. Bocsi, de ezt valóban nem sok nő fogja vállalni. Amúgy ez se Budapest, mégse voltam munkanélküli 9 éve, akkor is csak pár hónapig. És szintén nem fizikai munka. Mondjuk nekem van diplomám.
2020. júl. 29. 16:07
 23/28 anonim ***** válasza:
70%
21 Tavaly dolgoztál 4 hónapot, rendben. Azóta nem tűnt fel, hogy ha szellemi munkát akarsz, akkor képezned kéne magad? Tavaly óta mit csinálsz?
2020. júl. 29. 16:13
 24/28 anonim ***** válasza:
45%
Ja, az orvos az engedi dolgozni azt is, aki hason kúszva mászik. Ki van nekik adva, hogy mindenkit nyilvánítsanak munkaképesek, ne kelljen annyi rokkantságit fizetni. Úgyhogy ezt felesleges is felhozni.
2020. júl. 29. 20:35
 25/28 anonim ***** válasza:
24 Aki szívbeteg az nem szellemi fogyatékos. Az egy dolog, hogy a rokkantságit nem adják meg valakinek, de aki valóban fizikailag alkalmatlan fizikai munkára, az nem fogja megkapni rá az orvosi alkalmasságit.
2020. júl. 29. 21:27
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

#16 “ha nincs munkád, nem érsz semmit és nem lesz hasznuk belőled“.

Akinek van munkája, az általában nem szorul rá arra, hogy másokat kihasználjon, ez inkább a munkanélküliekre jellemzō....

2020. júl. 31. 09:28
 27/28 anonim ***** válasza:
62%

Van egy öregasszony barátném, már 70 körül.

Volt infarktusa szívműtétje, valami értágító csövet szereltek a kijövő artériara, stb

Azért vágta tönkre a Covid , mert elküldték a munkahelyéről. Alig tudtam lebeszélni az öngyilkosságról.

Most meg kicserélték megint.

Kelhet fél 5-kor, hogy 6-ra beérjen a nyomdába, este 7-re ér haza, van nap, hogy 11 km-et gyalogol, ha könyvet hordanak össze.

Fel van dobódva, de idén is megy Balatonfüredre a szívkórházba.

Kicsit magasabb az energia szintje, úgy tűnik.

Te meg ülsz otthon, se pénzed, se élményed, se témád, hát mi benned, ami érdekes lenne?

2020. júl. 31. 18:27
 28/28 anonim válasza:
64%
Nem tudom. 28 éves férfi vagy, a legtöbb veled egykorú már elköltözött a szüleitől és külön él. Én is nemrég költöztem el otthonról és azt is megoldottam egyedül mikor kirúgtak az előző munkahelyemről. Én mint lány, ha párkapcsolatba kezdek azt is nézem egy pasiban, mennyire önnáló, mennyire független a szüleitől. Ami nem azt jelenti, hogy ne szeresse vagy tisztelje a szüleit, csak ne használja mankónak őket. A másik egy párkapcsolathoz azért kell a privát szféra, az hogy a szüleidnél laksz ezt eléggé ellehetetleníti. 24/L
2021. aug. 10. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!