Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért haragszanak a nők és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszanak a nők és barátok is egy munkanélkülire?

Figyelt kérdés

Egyre több barátom elhagy a munkanélküliségem miatt és barátnőm is lehetséges ezért nincs (igaz régen dolgoztam pár hónapot és akkor sem volt nő).

Amúgy érettségim van, fizikai munkát sajnos nem igen végezhetek mert szívbeteg vagyok (éjszakázást végképp nembirom). Irodába meg sajnos nem vesznek fel kis városról van szó minden jó meló foglalt.

Szüleim nem milliomosak de eltartanak úgy ahogy és elég igényes vagyok nem trógerul járok és sosem kértem még kölcsön senkitől (nem is fogok).

Ti is utálnátok??

F/28

2020. júl. 25. 18:35
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
31%

Ugyan főleg most ebbe a vírus miatt kialakult helyzetben nehéz melót találni.

Persze az más ha te sose nem is akarsz keresni de ha akarsz csak most épp nem találsz megfelelőt az még nem a világvége.

2020. júl. 25. 18:37
 2/28 anonim ***** válasza:
80%

A munkanélküli az, akit kirúgtak és éppen munkát keres, de te nem keresel, nem is akarsz. 10 éve a szüleid nyakán élsz. Szerinted ez melyik nőnek fog megfelelni? Hogy tervezzen veled? Vagy tartson el ő?

Miért nem tanultál semmit?

2020. júl. 25. 18:40
 3/28 anonim ***** válasza:
77%
Nekem se kene egy ilyen semmirekello. En muszaki diplomaval vegzek fizikai munkat,mert most nincs mas. De dolgozni akarok.
2020. júl. 25. 18:46
 4/28 anonim ***** válasza:
62%

Hagyjuk már!

Nem tudsz letenni egy targoncás jogsit, vagy egy vagyonőrit?

Fenét nem!

2020. júl. 25. 18:49
 5/28 anonim ***** válasza:
79%

Ha már 10 éve nem dolgozol, egészen nyugodtan szerezhettél volna egy piacképes végzettséget, és akkor nen kellene fizikai munkában gondolkodnod. De neeem, lébecolsz inkább a szüleid nyakán, semmittevéssel töltöd az idődet, és csodálkozol, hogy nem kellesz így senkinek.

Seggvakarás helyett tanulj, ha már úgyis ráérsz, és úgy talán előrébb jutsz. De tudom, nem fogsz te tanulni.

2020. júl. 25. 19:20
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
Egyetemista vagyok és nem dolgozok mellette, semmi bajom azzal, ha valaki hasonló helyzetben van. Viszont abban a pillanatban, ahogy a kezemben lesz a diploma elkezdek munkát keresni és amint lehet, dolgozok, mert nem p#navakarással szeretném tölteni az időm. Szíve joga mindenkinek, hogy mivel tölti az idejét, nem utálok senkit, idegenekkel nem foglalkozom, viszont egy dolgozó, szorgalmas, önálló és pláne egy családra vágyó nő számára nem partner egy kvázi gyerekként, a szülei nyakán élő, lusta here.
2020. júl. 25. 19:50
 7/28 anonim ***** válasza:
76%

Én azt gondolom, a más életritmusú emberek a más életritmusuk és éelttartalmuk miatt távolodnak el, nincs közös témátok.

Te jobb helyzetben vagy náluk.

2020. júl. 25. 20:00
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, alapból nem a munkanélküliséged miatt kerülnek a barátaid, és nem emiatt nincsen barátnőd. Akárki lehet valamennyi ideig munkanélküli, ám az emberek (és főleg a nők) a tehetetlen, lúzer, lusta alakokat nem kedvelik, nem becsülik.

10 éve érettségiztél. Sorold fel magadnak pontokba szedve, hogy mit tettél azért 10 év alatt, hogy

-továbbképezd magad pl OKJ tanfolyam, angol vagy német nyelvvizsga

-elmenjél egy főiskolára vagy egyetemre, diplomát szerezzél

-ha a kisvárosban nem kapsz munkát, akkor felnőtt emberként elköltözz egy olyan helyre, ahol munkát kapsz (megyeszékhely, Budapest vagy külföld)

Én pl. vesebeteg vagyok, 12 évet voltam dialízisen, most 11 éve van transzplantált vesém. Vesebetegen végeztem egyetemet, több különböző munkahelyem volt, dolgoztam külföldön is több évig. Soha életemben nem voltam munkanélküli.

Ha belesüppedsz az önsajnálatba, ha abból indulsz ki, hogy soha nem kapsz munkát szívbetegen, és soha nem lesz csajod, akkor ez egy önbeteljesítő jóslat lesz és egy mihaszna, munkanélküli szűzként fogsz meghalni.

2020. júl. 25. 20:01
 9/28 anonim ***** válasza:
75%
Mert életképtelen vagy azért haragszanak rád. Nőd pedig azért nincs, mert ha feltétlenül el akarnak tartani valakit, akkor vesznek egy kölyökkutyát, ami sokkal cukibb mint egy 28 éves önsajnáló dologtalan ő izé...
2020. júl. 26. 09:42
 10/28 anonim ***** válasza:
80%

Ha annyira beteg lennél, hogy képtelen lennél mindenféle munkára, akkor rokkantosítanának. De nyilvánvalóan nem fognak, mert ahhoz sokkal több kell. Az orvosok is azt mondanák, hogy végezz szellemi munkát. Ha tudod, hogy alkalmatlan vagy fizikaira és nincs végzettséged, akkor tanulj valamit.

Ne azért dolgozz, mert mások rossz véleménnyel vannak rólad, hanem magad miatt. Nem akarok morbid lenni, de tudod a szüleid sem élnek majd örökké. Sőt, egy idő után már szükségük lesz a te segítségedre. Meg kell tanulnod magadat eltartani. Egyébként milyen gyógyszert szedsz a szívedre? Mi a konkrét probléma? Orvos mondta, hogy emiatt nem lehet könnyebb fizikai melót sem végezned?

2020. júl. 26. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!