Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok járnátok olyan fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok olyan fiúval, aki a koronavírus válságon, ezáltal több százezer halott, munkanélküli és szenvedő emberen nyerészkedett, és így lett "gazdag"?

Figyelt kérdés

Bár a gazdagság relatív.

Tudott mondjuk magának venni egy jobb fajta újépítésű pesti lakást, egy Mazda 3 hatchback-et szalonból, plusz még elszórt egy kis pénzt erre-arra, és tett is félre.

Tőzsdézésre gondolok, főképp légi/hajózási társaságok, hoteleket shortolása, emelett még több más dolog is de felesleges a technikai részletekbe belemenni.

2020. júl. 21. 19:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
20%
legtöbb csaj egy tömeggyilkossal is összejönne ha helyes meg jóképű mert hát grrr rosszfiúk
2020. júl. 21. 19:36
 2/27 anonim ***** válasza:
43%
Elhiszed, hogy kurvára leszarja minden csaj hogy honnan van a pénz? nekik csak az számít, hogy legyen. Csak mondom
2020. júl. 21. 19:40
 3/27 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk egy pesti panel meg egy Mazda nem nem a gazdagság jele manapság, akik a pénzre mennek náluk szóba se jöhet az ilyen pasi.
2020. júl. 21. 19:41
 4/27 anonim ***** válasza:
88%
Leírnád kérlek, hogyan nyerészkedtél rajta? Maszkot árultál vagy élelmiszerboltod van?
2020. júl. 21. 19:45
 5/27 anonim ***** válasza:
14%

19:41

te olvasni sem tudsz amúgy? egy pesti panel mióta új építésű?

egy új mazda 3 meg 6-7-8 misi az extráktól függően, és rohadt jól néz ki

2020. júl. 21. 19:46
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsenek erkölcsi problémáim az ilyesmivel szemben, főleg, hogy a tőzsdén az ember nem a szegény Józsi bácsit semmizi ki, hanem egy 0,0001%-os kis pénzügyi visszaesést használ ki egy lelketlen multi esetében (amit én is megtettem és teszek is folyamatosan). Szóval jah, nekem ez nem lenne probléma, de én a multikhoz hasonlóan lelketlen lény vagyok, szóval belőlem ne indulj ki.
2020. júl. 21. 19:46
 7/27 anonim ***** válasza:
80%

"Leírnád kérlek, hogyan nyerészkedtél rajta? Maszkot árultál vagy élelmiszerboltod van?"

na itt a másik észlény... nektek írási kényszeretek van, de egy kérdést nem tudtok normálisan végigolvasni xdddddddd

2020. júl. 21. 19:47
 8/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem igazán érdekelne ha tiszta a pénz. Meglátta a lehetőséget és kihasználta. A tőzsdézés sima orosz rulette ha nyert tök jó legközelebb meg majd ő bukik.

Sokkal jobban zavarna ha nincs "normális" biztos keresete.

2020. júl. 21. 19:48
 9/27 A kérdező kommentje:

"0,0001%-os kis pénzügyi visszaesést használ ki "

:DDDDDDDDDDDDD

Volt olyan cég ami a 20-30%-ára zsugorodott

2020. júl. 21. 19:49
 10/27 A kérdező kommentje:
hát ha te 6 millióért találsz szalonautóba mazda 3-ast akkor vásárold meg azzonnal :D
2020. júl. 21. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!