Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi kollégám akárhányszor elhalad az irodaajtóm mellett mindig benéz. Ez csak reflex vagy lehet több is?
Figyelt kérdés
Egy irodában dolgozom és többnyire nyitva szoktam hagyni a szobám ajtaját. Nem szándékos csak nem zavarnak a beszűrődő hangok meg nem szeretek annyira elzárva lenni. Van egy munkatársam, egy férfi akinek az irodája nem messze van az enyemtől. Akárhányszor eljön a folyosón az én irodám mellett mindig benéz. Ez egy nagy elég sokszor előfordul mert viszonylag sokat jön-megy.
Ez csak szimplán reflex vagy esetleg más is? Nem akarok feleslegesen többet belelátni mint ami nyilván, csak érdekel hogy ez lehet-e annak a jele hogy érdeklem vagy tényleg csak a reflex hogy nyitva az ajtó. Mert 1x-2x oke én is benézek más irodájába de negyedszerre meg ötödszörre nem, de ugye ahány ember...
2020. júl. 22. 09:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!