Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi kollégám akárhányszor elhalad az irodaajtóm mellett mindig benéz. Ez csak reflex vagy lehet több is?
Egy irodában dolgozom és többnyire nyitva szoktam hagyni a szobám ajtaját. Nem szándékos csak nem zavarnak a beszűrődő hangok meg nem szeretek annyira elzárva lenni. Van egy munkatársam, egy férfi akinek az irodája nem messze van az enyemtől. Akárhányszor eljön a folyosón az én irodám mellett mindig benéz. Ez egy nagy elég sokszor előfordul mert viszonylag sokat jön-megy.
Ez csak szimplán reflex vagy esetleg más is? Nem akarok feleslegesen többet belelátni mint ami nyilván, csak érdekel hogy ez lehet-e annak a jele hogy érdeklem vagy tényleg csak a reflex hogy nyitva az ajtó. Mert 1x-2x oke én is benézek más irodájába de negyedszerre meg ötödszörre nem, de ugye ahány ember...
Mindig nyitva az ajtód?
Akkor reflex.
Ha benyit, az más.
Csak te vagy ott, vagy más is?
Ismerős a helyzet csak én férfi vagyok és a férfi kollégák néznek be a hölgy irodájába. :D
Mindegyiknek tetszik ezért mennek mindig oda vagy arra és néznek be.
Engem nem különösebben érdekel így sose nézek be hiába van nyitva.
Szerintem csak úgy nem is illik benézni, mert minek? Mit keres mit néz az irodámban? Már megint? :P
Valószínű, hogy elég csinos vagy és azért néznek be, hogy lássanak kicsit.
Én legalábbis erre tippelnék.
#1 mondjuk az esetek 98%-ban nyitva. Egyedül vagyok.
#3 nem úgy kell azért elképzelni hogy bebámul, nem illetlen módon, de kijön az irodájából, elhalad az enyém mellett és ilyenkor szinte mindig benéz én meg pont úgy ülök (úgy van az asztal) hogy ha benéz rám lát.
Mondom tényleg nem akarok többet belelátni mint ami csak érdekel a dolog (persze nem bánnám ha miattam tenné de igyekszem racionális maradni:D)
Mert 1-2x én is automatikusan benézek ide-oda de sokadszorra már nem.
Ha benéznek annak oka van higgy nekem :D
valószínű, hogy tetszel neki/nekik. :P
Lehet nem annyira, hogy elhívjanak randira vagy ilyesmi de az biztos, hogy szimpatikus vagy számukra.
Egy emberről van szó.
Amúgy nem tudom, mert ha benézek egy középkorú kolleganő szobájába attól még nekem nem tetszik:D
Dee kíváncsi vagyok hogy mit gondol, csak sajnos nem nagyon szoktunk tudni beszélgetni mert teljesen más területen dolgozunk.
"Akárhányszor eljön a folyosón az én irodám mellett mindig benéz."
Ez a lényeg :D
Mindig benéz.
Azért szerintem minket férfiakat nem nagyon érdekel más irodája. :P
Persze lehet egy ilyen reakció de nem minden alkalommal. :3
Én mindig benézek a nyitott ajtókon, ha megyek valamerre. Reflex.
Sőt, pár emberhez be is nyitok, ha zárva van, mert jóba vagyunk, és váltok velük pár szót. Csak úgy. Nem akarok egyiktől se semmit romantikus értelemben.
Alapból én sem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget de ha 6x elmegy az ajtóm mellett akkor abból 5x benéz/benézett pl ma is. És tulajdonképpen emiatt merüpt fel bennem mert oké 1-2x semmi, de hatodszorra is ugyanazt fogja látni.
(Nem, nem erre várok és számolgatom csak úgy kb saccra.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!