Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírok egy csúnya sztorit. Ebben az esetben belefér, ha férfi megüt nőt, vagy ugyanúgy elítélendő? Nagyon kíváncsi vagyok a többség válaszára.
Tehát van egy lány, aki eldöntötte, hogy fiatalon szeretne gyereket, ezért teherbe esett önkényesen az aktuális pasijától. Nem voltak együtt régóta, nem kérte ki a terhességről a srác véleményét (természetesen házasok se voltak). A srác elhagyta, de a családja visszazavarta a lányhoz, mivel gyerekük van. Randizgattak, baba megszületett, jelenleg együtt vannak. Na, és erre a szitura mondta egy férfi ismerősöm, hogy hiába nőt nem szabad megütni, ő tuti lekevert volna neki egyet-kettőt.
Elgondolkodtam, mert én nő vagyok, természetesen vallom, hogy az erőszak jellemzően nem megoldás, és nőt csúnya dolog megütni. De az is igaz, hogy a sztori hallatán én is úgy gondolom, hogy a srác helyében kibuknék, hogy ilyen dolgoban önkényeskedéskedett a párom... Leszarom, hogy eldöntötte, hogy fiatalon akar gyereket, mert arról nélkülem nem dönhet, hogy nekem lesz-e gyerekem! Én dehogy jöttem volna vele össze, a család véleményére szarnék.
Na mind1, most a nő megütése a lényeg, hogy vajon elítélendő-e egy ilyen szélsőséges helyzetben? Nekem zsigeri reakcióm, hogy nem szabad, de ha nem megveri, csak kisebb pofon van, az talán ilyenkor belefér. Gyerekek is elviselnek 1-2 anyai vagy apai pofont.
Ezt kifejtenéd, hogy tudott egyedül teherbe esni?
Én meg az ilyen s2arzsák pasikat verném orrba, aki szerint elég nem akarni a gyereket, de bas2ik gumit húzni, és utána csodálkozik, hogy jön a gyerek, és bújik a felelősség alól.
A többit hagyjuk is....
Megütni? Ne haragudj de ha a férfi nem akart gyereket és nem védekezett ugyanannyira hibás mint a nő.
Eszet kellene adni mindkettőnek mert a felelősség válallása egyiknek se megy.
Igen, átverés. Engem is átvertek már csomóan, mégse vettem meg senkit. De majd holnaptól, ha nem annyiért adják az akciós párizsit,amennyi ki van írva, majd jól elverem a pénztárost, aztán a barátnőmet, aki megígérte, hogy csapunk egy csajos estét, de közbejött neki valami, a srácot, aki a 3.randi után mégis inkább visszamegy az exéhez stb. Nem mentség, tartom, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!