Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el tőlem ezeket a dolgokat? 17F
értelmes válaszokat adjatok már szegény srácnak
szia :)
én 24 éves vagyok és lány elmosolyogtam magam azon amiket írtál 17 éves létedre nagyon normális felfogásod van
ez tetszik :)
szóval nyugodtan mond meg a úgy tűnik régimódi családodnak ahol mindenki 17 évesen házasodott, hogy
nem a kőkorszakban élünk már..
más a mai világ mások a fiatalok mások a szokások stb..
nem baj ha téged ezek a dolgok nem érdekelnek
mindnennek eljön a maga ideje
mond meg nekik nyugodtan hogy
hagyjanak neked nyugtot
ha mégis piszkálnak akkor
maradjon a kamu barátnős dolog
én is ezt tettem volna a helyedben ha
meg számon kérik rajtad később ezt a dolgot
hogy miért hazudtál mond meg nekik hogy
pont ezért mert olyan dolgokat várnak el
amik téged még nem érdekelnek
kiváncsi vagyok ahhoz mist szólnának ha
drogoznál stb...
ezzel foglalkozzanak inkább ne téged
csesztessenek a " házasodj meg fiam " őrülettel
17 ÉVES VAGY MIT AKARNAK??????
na ennyi :)
gyermek.. egykérdésem van.
miért nem nekik mondod ezt el, amit most nekünk adtál elő?
mellesleg teljesen egyet értek veled!
ne is add fel az elkölcseidet!
Szinte tök ugyanezt hallgatom már évek óta. Az agyamra mennek a rokonok.
21F
Hú remélem nem az a fajta férfi leszel majd,aki a családja hatására képtelen lesz majd elköteleznie magát a lányokkal szemben,ha a lánykérésre kerülne a sor:)
Egyébként nincs semmi baj sem veled,sem a családoddal,nálunk is bombázták a tesómat,évek óta.Meg engem is(csak engem sose engedtek el otthonról,és így nem volt lehetőségem pasizni,csak mikor különköltöztem otthonról!)...szóval ennyi:)Majd lesz neked is egy jó kis barátnőd,akit ha elviszel haza bemutatni,mindenki isteníteni fogja!23N
Nem vagy egyedül. Mondjuk és lány vagyok de vannak olyan rokonok akik köszönés után rögtön a pasikról kérdezgetnek. Én meg csak megrántom a vállam és mondom hogy "semmi". Abban pedig az előttem szólóknak igazuk van hogy ez már egy más világ mint amiben ők éltek, máshogy nevelték őket más volt a normális. Mondd meg nekik csak finoman.
Az meg hogy a bátyádhoz hasonlítanak.. te nem vagy ő ezt nekik is el kell fogadni. Engem is mindig a nővéremhez hasonlítanak és már ösztönből rávágom hogy de én nem olyan vagyok mint ő, én nem a nővérem vagyok.
És tényleg tiszteletre méltó hogy kiállsz amellett amit gondolsz :)
A nagyszüleidre meg nem kell feltétlenül hallgatni. Ha idegesít csak engedd el a füled mellett és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!