Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furán viselkedik. De van mit egyáltalán nekünk tisztáznunk?
Aki ellene van a szexkapcsolatoknak az most zárja be a kérdést és menjen tovább a következőre :-) Köszönöm.
Pár hete kezdtünk bele csak szex alapú kapcsolatba egy férfivel. Régóta ismertük egymást és egyikünk sem akar kapcsolatot. Az elején ő tisztázta is, hogy nem egy érzelmes férfi és nem esik szerelembe. Meghúzta a határt ami teljesen rendben volt, örültem is neki, hogy ilyen egyenes.
Az első beszélgetés alkalmával persze egész napokat chateltünk. Nyilván mivel az ismerkedős fázis.
Az első szex után is a kommunikáció még fennmaradt, igaz, kevésbé intenzív, de áradozott, hogy mennyire jó volt velem stb. Aztán már csak jó reggelt üzenet érkezett, majd aztán csak estére egy mizu? Persze oda-vissza volt a beszélgetés kezdeményezése, mindig felváltva. Szemtől szemben én talán visszafogottabb voltam. Tehát nem ültem egyből mellé és hasonlók, mert nem tudtam, hogy mi az amit tolerál. Nem akartam sok lenni vagy hogy félreértse.
Második alkalom után már mintha valami megváltozott volna. Aznap csak este írt, hogy hogy vagyok, letisztáztuk, hogy ki mit csinált és kb. ennyi.
Ma a jó reggelt üzenet után már semmi...
Úgy érzem, mintha távolságtartóbbak lettünk volna egymással, legalábbis ő és nem értem miért, pedig elején letisztáztuk a határokat. Én nem kezdtem el érzelmeket táplálni iránta, de mégsem értem, hogy ő miért is hátrál ennyire. Nem vonhatom kérdőre, hiszen nincs jogom hozzá egy laza kapcsolatban. Meg hát miért is? Úgyis azt válaszolná, hogy sok a munkája ha nem szeretne őszinte lenni. Mégis zavar és úgy érzem, hogy szándékosan kerül. Mi legyen? :-) Nem értené félre ha megkérdezném és elmondanám, hogy mi az észrevételem? (A kritizáló és hasonló kaliberű vélemények nem érdekelnek, akiket a szexkapcsolat zavar, mert nem ez a kérdés..)
Szia!
Szerintem neki valóban csak ennyi. Hogy "ürít", és ezzel le van tudva. Ha jól gondolom, te vágynál azért rá, hogy beszéljetek többet, és bár szex kapcsolat, ne csak ennyi legyen benne, hogy akkor beszéltek, ha lesz is valami.
Nézd, lényegében ilyen egy szex kapcsolat, bár párja válogatja.
Nekem is volt anno ilyen, valamelyikkel reggeltől estig beszéltünk minden nap, valamelyikkel csak egy üzi az alkalmat előtt, hogy "ma? 9?", és ezzel ki is merült.
Az is benne lehet, hogy mint nő, nem keltetted fel az érdeklődését.
Abból baj nem lehet, ha rá kérdezel, hogy van - e valami probléma.
Az is lehet, hogy szép lassan el fog tűnni, ahogy egyre kevesebbet keres. Bármi lehet.
Én kíváncsi lennék a folytatásra, ha beszéltél vele :)
Igen, ez is megfordult a fejemben, hogy mindenki más e téren és nem mindenki igényli a beszélgetést.
Valami olyasmivel váltunk el 2 napja, hogy "Akkor legközelebb." Elején mondta,hogy ő barátként kezelte mindig az ilyen kapcsolatait és nem nézi a másikat levegőnek, valamint megkértem, hogy ha bármi változna benne, hogy szeretné befejezni, akkor mondja meg, mert így a korrekt. Nincs mitől tartanom igaz, mert hát pont ez a lényege ennek, hogy mindent nyíltan. Csak kellemetlen lenne, ha ő ebből azt szűrné le, hogy valamit esetleg komolyan belegondoltam a dologba.
Első vagyok.
Az teljesen mindegy, hogy ő mit fog gondolni, az nem a te "problémád". Törődj magaddal, hogy neked jobb lenne - e, ha tisztáznád ezt a kérdést vele. Ha a válasz igen, akkor az már ne érdekeljen, hogy ő ebből mit szűr le. Ha te nyugodtabb leszel, akkor már megérte, és nem kell rágódnod ilyen kérdésen. :)
Szexkapcsolatban minek is beszélgetnétek többet? Megbeszélitek, hogy kinek mikor jó, és ennyi.
De minek minden nap írogatni? Sose értettem:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!