Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Furán viselkedik. De van mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furán viselkedik. De van mit egyáltalán nekünk tisztáznunk?

Figyelt kérdés

Aki ellene van a szexkapcsolatoknak az most zárja be a kérdést és menjen tovább a következőre :-) Köszönöm.

Pár hete kezdtünk bele csak szex alapú kapcsolatba egy férfivel. Régóta ismertük egymást és egyikünk sem akar kapcsolatot. Az elején ő tisztázta is, hogy nem egy érzelmes férfi és nem esik szerelembe. Meghúzta a határt ami teljesen rendben volt, örültem is neki, hogy ilyen egyenes.

Az első beszélgetés alkalmával persze egész napokat chateltünk. Nyilván mivel az ismerkedős fázis.

Az első szex után is a kommunikáció még fennmaradt, igaz, kevésbé intenzív, de áradozott, hogy mennyire jó volt velem stb. Aztán már csak jó reggelt üzenet érkezett, majd aztán csak estére egy mizu? Persze oda-vissza volt a beszélgetés kezdeményezése, mindig felváltva. Szemtől szemben én talán visszafogottabb voltam. Tehát nem ültem egyből mellé és hasonlók, mert nem tudtam, hogy mi az amit tolerál. Nem akartam sok lenni vagy hogy félreértse.

Második alkalom után már mintha valami megváltozott volna. Aznap csak este írt, hogy hogy vagyok, letisztáztuk, hogy ki mit csinált és kb. ennyi.

Ma a jó reggelt üzenet után már semmi...

Úgy érzem, mintha távolságtartóbbak lettünk volna egymással, legalábbis ő és nem értem miért, pedig elején letisztáztuk a határokat. Én nem kezdtem el érzelmeket táplálni iránta, de mégsem értem, hogy ő miért is hátrál ennyire. Nem vonhatom kérdőre, hiszen nincs jogom hozzá egy laza kapcsolatban. Meg hát miért is? Úgyis azt válaszolná, hogy sok a munkája ha nem szeretne őszinte lenni. Mégis zavar és úgy érzem, hogy szándékosan kerül. Mi legyen? :-) Nem értené félre ha megkérdezném és elmondanám, hogy mi az észrevételem? (A kritizáló és hasonló kaliberű vélemények nem érdekelnek, akiket a szexkapcsolat zavar, mert nem ez a kérdés..)

2020. júl. 16. 15:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, Te mondtad, hogy az elején tisztáztátot, hogy csak szex, még örültél is neki, utána meg zavar, ha alig ír?

"Az első beszélgetés alkalmával persze egész napokat chateltünk. Nyilván mivel az ismerkedős fázis." --Előtte meg azt írtad, régóta ismeritek egymást. Most akkor mi van??

Bocs, de egy cupán tényleg szex kapcsolatnál a franc se csetelne veled egész nap. Max annyit, hogy na, akkor mikor?

2020. júl. 16. 17:09
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"egyikünk sem akar kapcsolatot."

Akkor miért várod el, hogy úgy viselkedjen, mintha az lenne? Miért kéne naponta többször írogatnia neked, mikor csak szexre jártok össze?

Te kevered a szexkapcsolatot a barátság extrákkal dologgal.

2020. júl. 16. 17:21
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt nem értem. Szexkapcsolatban nem irogatnak mindennap egész nap a felek!

Akkor te már nem így tekintesz rá! Pont.

L

2020. júl. 16. 18:12
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szexkapcsolat csak a legyottok idejere korlatozodik, es semmifele szal, kotottseg, kotodes nem fer bele. Akkor es ott lehet beszelgetni, nevetni, gyenged gesztusokat tenni, de a kovetkezo idopont egyeztetesen kivul semmilyen egymasra iras, gesztus nem fer bele.

N

2020. júl. 16. 20:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!