Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezem tőle? Lenn-
már találkoztam egy bizonyos fiúval aki már az első látásra megtetszett. neki is én. most csak neten tartjuk a kapcsolatot de megint találkozni szeretne.
a kérdés hogy holnap megkapom a fogszabályzót(mitől rohatt szarul érzem magam..nemtudom elfogadni stb..mind1)
és nem tudom hogy megkérdezzem e tőle hogy zavarja e és hogy járna egy olyan lánnyal akinek van.(ő nem tudja hogy lesz.)
nagyon félek. mert annyira tetszik..és nem vagyok benne biztos hogy csak nekem udvarol.
Szerintem nem fog vele foglalkozni..
Söt szerintem vonzó ha egy lánynak fogszabályzója van.:D
nem.
csaj vagyokxd
de muszáj volt így regisztrálnomxd tök poénxd
omg...olyan fazonnal azért nem járnék, aki a fogszabályzóm miatt már nem tartana vonzónak:D tudod, belső érték, meg ilyenek...de csak nem lehet ilyen felszínes a srác.
Egyébként meg ha fogszabályzód van csak tartsd tisztán, és legyen esztétikus...
NINCS péniszem haver...
ja mindenki azt mondja nekem hogy a végeredmény a lényeg blablablaa.. és igazuk is van...de az a másfél év..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!