Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezem tőle hogy mi tetszik bennem az nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Egy fiú elhívott randizni,és sokszor mondta hogy szép vagyok,meg eléggé dicsért.Én nem értem,hogy miért,mit szólna hozzá ha megkérdezném?2010. jún. 1. 07:27
1/5 anonim válasza:
Én nem kérdezném meg a helyedben, de te tudod. A páromtól sem kérdezem soha, hogy miért szeret vagy mi tetszik bennem. Ezt úgy is ő mondja magától. Szerintem örülj neki, hogy szépnek tart és legyen elég ennyi, hogy bókol. :P
20L
2/5 anonim válasza:
Ha megkerded, ne lepodj meg ha azt mondja, hogy 'nemtudom'.
3/5 anonim válasza:
Én kérdeztem a páromat, igaz 3 év után:) Tudott mondani pár dolgot:)
de a szeretettel kapcsolatban "ha tudod miért szereted a párodat, nem is szereted igazán":)
szerintem a kapcsolat elején ne fikázd ilyen kérdésekkel...
4/5 anonim válasza:
Ne kérdezd meg!
egyszer engem is megkérdezett a lány, egy hét után, és hát eléggé zavarba jöttem =) annyit tudtam mondani, hogy: hát izé úgy mindened xD
5/5 anonim válasza:
Az elején tényleg ne. Késöbb persze megkérdezheted. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!