Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog szólni ha ezt megkérdezem tőle? Többi lennt
Sziasztok!
15/F vagyok és egy 21/L al fogok kimenni sétálni és dumálni... sokat beszélünk mostanában..és hát szerelmes lettem belé..neki van egy kapcsolata jelenleg is, de már a végét járja... szerintetek mit szólna ha megkérdezném tőle egy olyan pillanatban, h "Mit szólnál ha megcsókolnálak?" vagy ilyesmi? Remélem normális válaszokat kapok. Köszi előre is! :)
Tudja,hogy szerelmes vagy belé?
Ha nem,akkor ne is tudja meg,szerintem.
Amugy ne kérdezd meg,hanem egy közeli pillanatban,lassan rövid ideig csókold meg,és figyeld mi történik.
Robi voltam.
Szia.
Szerintem ne kérdezz rá. Ha éreztek valamit egymás iránt, akkor magától fog jönni a dolog, ne erőltesd! Sok sikert!
14L
Elég rossz helyzetben vagyok..
1. Még nem csókolóztam 1x sem..:/
2. Még azért ott a pasi néha úgy beszél, h vége néha pedig full nem...
3. Igaz, hogy ő említette meg, h kimehetnénk beszélni, de szerintem ő ezt teljesen úgy "baráti" alapon..
4. Már régebben is mondtam neki, h többet érzek iránta mint barát, de akk egyértelmű "nem" volt a válasz..igaz akkor még 12 voltam és miért foglalkozott volna egy 12 éves fiúval..
...:D Hát úgy ennyi... Köszönöm a normális válaszokat...:)
És ahhoz mit szólna szerintetek ha egyszer csak megölelném...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!