Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mit fog szolni? Felek.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit fog szolni? Felek.

Figyelt kérdés
Ma este lesz egy lannyal randim es ....terkepes a nyelvem.Lemerjem smarolni??Vajon eszre fogja venni?
2010. nov. 27. 07:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Muszáj a nyelves csók? Főleg ha első randi szerintem azt NE tedd,csak szimplán csókold meg,és kész.

De hány éves vagy?

2010. nov. 27. 07:38
 2/14 A kérdező kommentje:
14
2010. nov. 27. 07:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Nos 14 évesen szerintem bőven elég egy szimpla csók,legalábbis egyelőre, míg helyre nem jön a nyelved.
2010. nov. 27. 07:40
 4/14 A kérdező kommentje:
az a gond hogy szuletesem ota ilyen es nem fog elmulni azt mondta az orvos mert 100 bol 7 embernek terkepes
2010. nov. 27. 07:44
 5/14 A kérdező kommentje:
:(
2010. nov. 27. 07:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Ja, de végül is az ártalmatlan,nincs benne semmi rossz,vagyis ha a lány szeret téged ez fog neki a legkevésbé számítani. És ha este lesz a randi,akkor már sötét van,és nem lássa a nyelvedet sem:D Fel a fejjel,minden rendben lesz.

Bár az első csók mégse legyen nyelves én azt mondom :) A második,harmadik lehet, de ne az első.

2010. nov. 27. 07:49
 7/14 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokert
2010. nov. 27. 07:51
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem is térképnyelvem van, és még fel is van hasadva középen vagy 3 cm hosszan. (így születtem. hurrá) eddig még soha senkit nem zavart. hidd el a lányt se fogja. de a többiek igazat mondanak, ne nyelvest.
2010. nov. 27. 08:13
 9/14 anonim ***** válasza:
57%

Mond neki ezt: ismered a várost?

Nem? :D

Van térképem, majd mutatom az utat a szerelmi fészek felé xD

Én a helyedbe tuti kitalálnék valami vicceset a nyelvemről, vagy mond neki azt, hogy a nyelvedről szoktak puskázni földrajz órán :D

2010. nov. 27. 09:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha azért találkozol vele, mert vége smárolni akarsz, akkor tedd meg. De az első randinak (a 10-en évesek tévképzeteivel szemben) nem ez a célja. Persze lehet szex is a vége, de egy első randi arról szól, hogy megismerjem a másikat és megismertessem magamat.
2010. nov. 27. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!