Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na erre tudom hogy mi a véleményetek elsőre de azért megkérdezem. Szerintetek mit tegyek? Nem birok belőle kiszeretni! (bővebben lent)
Kb. egy éve jártunk egy fiúval...egy hétig tartott vagy kettő mert én dobtam...egy másik fiúért...:S
Aztán utáltuk egymást...(sosem voltunk barátok..vagy szerettük egymást vagy utáltuk)
Na szval és én megint beleszerettem...(akiért elhagytam azzal már rég szakitottunk) És jártunk is..nem tartott csak 2 napig..smároltunk...meg azt mondta h komolyan gondolja...és hosszútávra tervez...én is ezt gondoltam...de viszont 2 nap után elkezdett szájra puszizni...meg ölelkezni 2 másik csajjal...(mind két csajt ismerem..sose járna velük mert csúnyák naon szval csak féltékennyé akart tenni...vagy le akart koptatni..)
én meg az ő haverjával akartam féltékennyé tennii...(aki hagyta magát mert bejöttem neki...((én ezt nem tudtam)) )
na de a lényeg h most azt beszéltük meg hogy haverok leszünk...dehát....úristen....én imádom!! :-O :$ mit tegyek?? már kétszer jártunk...de én még mindig szeretem...mi legyen? :-O :$ :(
Köszi előre is. L/15
köszi névtelen ^^ :)
De ő sajnos nem ilyen...akinek csak ugy elmondhatod...ő az az osztály menő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!