Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezem tőle és "nem" lesz a válasz elcseszi a barátságunkat és még negyedik végéig egy suliba fogok járni vele, ha nem kérdezem meg tőle akkor meg meghalok, anyira szeretem hogy nem birom ki, mit tegyek?
Találd ki mért hagytam ki hogy "igen" lesz a válasz....
Arra nincs esély azt ne is mondjátok, alig beszélünk csak néha, nagyon aranyos meg minden de nem hiszem hogy tetszem neki, esetleg idővel kialakulhat valami köztünk, de nem merem elmondani neki mert akkor soha nem leszünk még enyire jóban egymással mint most...
Te mit tennél a helyemben?
De létezik hogy egyik barátnőjének se mondta el hogy mit érez irántam, mert én beszéltem párral, igaz megkértem őket hogy tartsák a szájukat, de szerintem ha beszélt volna vele (mivel az egyikkel ő is és én is nagoyn jóba vagyok) akkor szólt volna nekem hogy "hé, most beszltem vele és azt mondja nagyon szeret"...
Meg nem tudom, nem ad jeleket hogy tetszenék neki, meg halottam hogy megtetszett neki egy fiú a téli szünetekben.....
Hmmm.... érdekesen mondasz ellent magadnak...
merthogy ha valamelyik barátnőjének mondta volna, akkor a lány már odament volna hozzád,hogy: hééé....
Utána meg az ót írod, hogy lehet bízni az emberekben, nem adják tovább az infót.
Lehet, hogy ő is mondott ilyesmit, és megkérte a lányt, hogy ne szóljon Neked....
Na, szerintem se teketóriázz, csak ügyesen fogalmazz!
Nem lehet bízni senkiben sem, főleg nem a barátnőiben. Ennyire nem lehetsz naiv.
Ha nem akarod elrontani a nem létező barátságotokat akkor ne beszélj vele erről. Keress egy másik lányt, akivel sokkal könnyebben boldogulsz.
Ha megakarod mondani neki, akkor viszont ne barátnőivel beszélj, hanem vele.
Ha nem jön össze, az sem probléma. Ez egy osztály nem egy szoros közösség. Semmi nem fog történni, ha visszautasít
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!