Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkérdezem tőle és "nem"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérdezem tőle és "nem" lesz a válasz elcseszi a barátságunkat és még negyedik végéig egy suliba fogok járni vele, ha nem kérdezem meg tőle akkor meg meghalok, anyira szeretem hogy nem birom ki, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Találd ki mért hagytam ki hogy "igen" lesz a válasz....

Arra nincs esély azt ne is mondjátok, alig beszélünk csak néha, nagyon aranyos meg minden de nem hiszem hogy tetszem neki, esetleg idővel kialakulhat valami köztünk, de nem merem elmondani neki mert akkor soha nem leszünk még enyire jóban egymással mint most...

Te mit tennél a helyemben?

2009. febr. 26. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mindenre van esély!DE had kérdezzem meg!Ha te elvileg szereted és úgy, h állítólag nem beszéltek túl sokat,akkor ő miért ne szerethetne v kedvelhetne?Ha te ennyitől így érzed,ő is érezhet így!Én azt tenném h figyelnék a jelekre,h kedvelhet e v sem és előbb utóbb lépnék!De ha így állsz hozzá akkor nincs mit tenni,felejtsd el.Ez a te döntésed h nem vállalod amit érzel és mondjuk úgy h egész életedben bánni fogod v tedd meg az első lépést és ha ezen bukik a dolog,akkor legalább tudod h te megpróbáltad és nem fog az motoszkálni a fejedben h mi lett volna ha....Ismerek egy szép verset aminek a története az h egy srác nagyon szerelmes a barátnőjébe(nem mint pár)telnek múlnak a hónapok évek,a lány az ő vállán sírja ki a gondját baját,de a fiú nem lép mert a lány nem úgy néz rá...megöregednek majd a lány meghal.A fiú illt férfi kezébe kerül a lány naplója aki leírta h szeretem,meghalok érte ...de nem mondta meg a fiúnak mert a fiú nem úgy nézett rá.....
2009. febr. 26. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
hallod haver szerintem lépj cselekedj bár ne vidd túlzásba nehogy úgy járj mint én. teljesen bele voltam/vagyok zúgva csak lassú voltam és elvitték előlem...és szerintem azon ne parázzál hogy egy osztályba jártok...
2009. febr. 26. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor asszem egy próbát megér, :) majd jövő héten beszélek vele, elhivom valahová forró csokira :D
2009. febr. 26. 22:14
 4/9 A kérdező kommentje:

De létezik hogy egyik barátnőjének se mondta el hogy mit érez irántam, mert én beszéltem párral, igaz megkértem őket hogy tartsák a szájukat, de szerintem ha beszélt volna vele (mivel az egyikkel ő is és én is nagoyn jóba vagyok) akkor szólt volna nekem hogy "hé, most beszltem vele és azt mondja nagyon szeret"...

Meg nem tudom, nem ad jeleket hogy tetszenék neki, meg halottam hogy megtetszett neki egy fiú a téli szünetekben.....

2009. febr. 26. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
ha ezt direktbe megkérdezted több barátnőjétől is, akkor már tuti tud róla a csaj.
2009. febr. 26. 22:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, nálunk máshogy járja, itt bizni is lehet az emberekben, tudom nehéz elhinni de ugy nézd, a barátomban jobban bizom mint a szüleimben..
2009. febr. 26. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Hmmm.... érdekesen mondasz ellent magadnak...

merthogy ha valamelyik barátnőjének mondta volna, akkor a lány már odament volna hozzád,hogy: hééé....

Utána meg az ót írod, hogy lehet bízni az emberekben, nem adják tovább az infót.

Lehet, hogy ő is mondott ilyesmit, és megkérte a lányt, hogy ne szóljon Neked....

Na, szerintem se teketóriázz, csak ügyesen fogalmazz!

2009. febr. 27. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet bízni senkiben sem, főleg nem a barátnőiben. Ennyire nem lehetsz naiv.

Ha nem akarod elrontani a nem létező barátságotokat akkor ne beszélj vele erről. Keress egy másik lányt, akivel sokkal könnyebben boldogulsz.

Ha megakarod mondani neki, akkor viszont ne barátnőivel beszélj, hanem vele.

Ha nem jön össze, az sem probléma. Ez egy osztály nem egy szoros közösség. Semmi nem fog történni, ha visszautasít

25/f

2009. febr. 27. 09:19
 9/9 anonim ***** válasza:
semmit!!! ha valóban jóban vagytok, ez maradjon igy, és ha ki kell forrnia vminek, az ki is fog, hidd el!! légy nagylány, és türelmesen várj!!!!!
2009. febr. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!