Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, és ő is tetszik nekem...ha megkérdezem tőle hogy járunk-e, ő mond "nem"-et, ha meg ő kérdezi meg, én utasítom vissza...Veletek is volt már ilyen?
Sziasztok!
Van egy csaj, aki már 9 éve oszt.társam (ált.isk.1-oszttól)akiról mindenki tudja hogy tetszem neki, és ő is tetszik nekem...csak hát ha meg kérdezem tőle hogy járunk-e, akk ő mond "nem"-et, ha meg ő kérdezi meg akk meg én utasítom vissza...és ez így megy már 9 éve..szal ilyen hullám völgy ben vagyunk:/..bár nem rég össze jöttünk de nem tartott sokáig, csak 1 hónap 2 napig...és így 3 hónap elteltével megint azt érzem, hogy érdeklem őt, mert nem csak úgy néz rám mint egy barátra...tegnap meg azt hallottam, hogy az egyik legjobb barátommal akart össze jönni(de csak akart)...veletek is volt ilyen? ha tudtok valami okosságot :) mondani akk lécci írjatok...köszi szépen^^)
nem volt...
de lehet hogy jobb volna ha randiznátok elöttem,akár többször is esetleg csók...és utána ha nem egyértelmű kérdezd meg...(legalább is én akkor mondok nemet)
viszont ha egy barátoddal akart összejönni akkor nem hinném hogy komolyan gondolja a csaj ezt az egészet...
szerintem ha tetszik más csaj is akkor hanyagold őt...ha van lehetőséged járj mással...(így azt is megtudhatod hogy szeret e mert ha féltékeny akkori gen)
Az 1 kommentár-os nak:)...most is ő akart össze jönni velem, és ő hagyott ott..de most megint ő akar valamit...
de azért köszi^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!